Нікотинові паучі VELO – смак, що народився у Швеції

Головна > Енергетика > Нікотинові паучі VELO – смак, що народив...
Author

Ольга Фединчік

03.08.2021, 19:22
Shares

1

Views

1 044

Як тільки не змінювалися тютюнові вироби за історію своєї експансії світом, починаючи зі звичайного курильного і жувальний тютюну до вишуканих сигар та сигаріл, при цьому кожен з тютюнових виробів мав як своїх шанувальників так і противників.

Незважаючи на те що прихильників тютюну і на цей час досить багато, людство завжди розуміло яку шкоду завдає тютюнопаління. Тож, щоб зменшити шкоду від вживання тютюну вчені знаходиться в постійному пошуку альтернативних варіантів тютюнопалінню.

Системи нагрівання тютюну, електронні сигарети і пристрої для вейпінга різноманітні нікотинові жуйкі та пластирі – це лише невеликий перелік спроб на шляху пошука альтернатив активному тютюнопалінню.

Нікотинові паучі VELO стали справжнім проривом в цьому пошуку. Це альтернативний методом перорального споживання нікотину без наявності тютюну, диму та попелу.

Та все ж слід зазначити, що цей продукт містить нікотин і викликає залежність, може використовуватись тільки повнолітніми особами, які споживають нікотин.

Склад нікотинових паучів VELO

Нікотинові паучі VELO виробляються за унікальною запатентованою формулою, не містять тютюну, але забезпечують тривале нікотинове насичення. При цьому користувач позбавиться від неприємного запаху, а його зуби залишаться білосніжними для чарівної посмішки. Вживання паучів позбавить оточення користувача від дискомфорту, який завжди викликає тютюновий дим від цигарок.

До складу паучів входять наступні компоненти:

  • мікрокристалічна целюлоза рослинного походження;
  • нікотин;
  • вода;
  • ароматизатори;
  • підсолоджувачі.

Як зазначає виробник, паучі отримали форму і спосіб вживання у традиційного шведського снюса, але при їх вживанні користувач отримує менше токсичних речовин ніж при курінні табаку. Відомо, що головною небезпекою куріння є смоли, що утворюються при горінні тютюну і мають канцерогенні властивості. При використанні подушечок VELO процес горіння відсутній, тож і шкода менша.

Використання нікотинових паучів

Відкриту упаковку слід зберігати не довше 2 тижнів, зазначає 0312.ua, оскільки паучі VELO підсихають і втрачають свої властивості.

Паучі VELO неповторні, як і кожна людина. Якщо ти готовий до пригод та бажаєш розширити межі буденності, то зможеш вибрати для себе не тільки смаки (ягідні, тропічні, морозно-свіжі), але і міцність від Medium до X-Strong. Яку міцність мають паучі можна дізнатися по позначкам на кришці пакування. Дві крапки – це мінімальний рівень міцності, з якого слід починати навіть тим людям, які вживали міцні нікотинові продукти. Надалі, при бажанні, можна збільшити міцність паучів.

  • Натисни на поверхню пакування та потягни кришку вгору;
  • Візми пауч;
  • Розмісти його між яснами збоку і верхньою губою;
  • Тримай пауч 30 хвилин;
  • Прибери використану подушечку в відділення під кришкою пакування.

Користуватися паучами можна в салоні авто або літака, в офісі і на прогулянці, залишаючись в своєму власному ритмі, без дискомфорту для оточуючих – це свобода, яку дарує VELO.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити