Нічна атака на Одесу та Миколаїв є "ударом возмездия" за Кримський міст - Пєсков

Головна > Війна > Нічна атака на Одесу та Миколаїв є "удар...
Author

Назар Лазебний

18.07.2023, 15:14
Shares

7

Views

373

Теща Пескова оседлала элитный электрокар - ЗНАЙ ЮА
znaj.ua

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував нічний обстріл Одеси військами РФ та назвав це "ударом возмездия" за атаку на Кримський міст.

Про це пише пропагандистське видання РИА Новости, інформує Інфокурс

"Нічні удари високоточною зброєю по об'єктах портової інфраструктури в Одесі - удари відплати за Кримський міст", - сказав Пєсков.

Водночас, речник диктатора заявив, що "пропозиції для президента (Путіна. - ред.) щодо відповіді на атаку Кримського мосту та заходи щодо підвищення його безпеки ще виробляються".

За заявою офіційного представника Миноборони РФ Коношенкова вночі Збройними силами РФ завдано групового удару по місцях виготовлення безекіпажних катерів на судноремонтному заводі в районі міста Одеса сховищам палива загальним обсягом близько 70 тисяч тонн, з яких здійснювалося забезпечення військової техніки ЗСУ пальним

За інформацією ПС ЗСУ, Одесу атакували шістьма ракетами "Калібр" з Чорного моря. Повітряні сили ЗСУ повідомили про знищення всіх 6 ракет.Уламками збитих ракет та вибуховою хвилею від збиття пошкоджено об'єкти портової інфраструктури, кілька приватних домоволодінь. В ОК "Південь" заявили, що нічна атака не вплине критично на роботу Одеського порту.

Нагадаємо: 17 липня на Кримському мосту пролунали вибухи, впав проліт. Падіння прольоту мосту підтвердили російські ЗМІ. Рух по мосту тимчасово зупинили. Пізніше у ЗМІ повідомляли частина полотна на автомобільній частині моста сильно просіла й нахилилася, один проліт автодорожньої частини мосту зруйнований повністю і не підлягає відновленню.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити