Незвичайний дизайн офісних меблів

Головна > Культура > Незвичайний дизайн офісних меблів
Author

Назар Лазебний

19.09.2022, 20:04
Shares

0

Views

1 067

Незвичайний дизайн офісних меблів
null

Звісно, давно минули ті часи, коли всі кабінети та робочі місця виглядали однаково, проте сучасні інтер'єри також не дуже різноманітні. Щоб підкреслити неабиякий імідж, привернути до себе увагу клієнтів та партнерів, краще, щоб інтер'єр уособлював успіх та прогресивність мислення. Розглянемо найкращі поради.

Правила вибору

Звичайно, в першу чергу потрібні місткі шафи, відповідного розміру стіл і зручне крісло для офісу, від цього залежить ефективність праці.

Відповідність концепції компанії – хоч би як цікаво було обставлено робоче простір, воно має служити продовженням загальної стилістики, спрямованості сфери діяльності.

Функціональність – це перша ознака сучасних меблів, крім зовнішньої привабливості вона повинна мати висувні або трансформовані елементи.

Багатозадачність – так, аби одночасно предмети могли виконувати різні функції. Наприклад, панелі, які можуть бути разом з тим перегородками, шафами для зберігання документів та іншої інформації.

Мобільність – добре, коли зручне крісло для офісу ще й легко пересувається по всій площині, а власний стіл може перетворитися на стіл для переговорів. Пересувні перегородки можуть зонувати простір, зробити його особистим чи навпаки, розкрити.

Форма – будь-яка, загалом від неї безпосередньо і залежить весь незвичайний дизайн, головне, щоб вона була продумана до дрібниць. Ефектно виглядатиме скошений на один бік стіл, а якщо його купити в парі, композиція буде не тільки симетричною, а й «підходити» один до одного, комбінуватися.

Дотримання балансу – якщо розмістити багато різних предметів, робоче приміщення буде схоже більше на барахолку, тому краще не захоплюватися, доповнюючи інтер'єр стриманими деталями.

Вартість – звичайно, ціна для багатьох компаній – основний важіль, а іноді індикатор, проте по-справжньому унікальні екземпляри, звичайно, коштують дорожче. Але ці витрати потрібно ще розглядати і як вкладення в рекламу, статус. Якщо приділити трохи часу, можна знайти цікавого дизайну меблі, які будуть поєднувати не лише привабливий зовнішній вигляд, але й корисні якості за низькою ціною. Так, зручне крісло для офісу може цілком бути нестандартного формату, мати безліч функцій.

Одна ідея – виберіть один стиль та форму, яка має відображатися у більшості предметів. Наприклад, гострокутний стіл доповнить такі ж шафи з тумбою або ергономічний стілець із сіткою ефектно виглядатиме з невагомими полицями.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити