НБУ додав платіжну систему LEO в список важливих для України

Головна > Закон > НБУ додав платіжну систему LEO в список ...
Author

Марія Куренко

04.03.2021, 16:00
Shares

2

Views

1 277

НБУ додав платіжну систему LEO в список важливих для України
null

Національний банк України прийняв таке рішення за результатами моніторингу діяльності платіжних систем в 2020 році.

Міжнародна платіжна система LEO, платіжною організацією якої є фінансова компанія Леогеймінг Пий, отримала статус важливої ​​в Україні. Про це повідомила прес-служба МПС з посиланням на офіційний лист регулятора.

Національний банк України прийняв таке рішення за результатами моніторингу діяльності платіжних систем в 2020 році і відповідно до встановлених критеріїв їх важливості. Нагадаємо, згідно зі звітом регулятора про діяльність систем переказу коштів в 2020 році, МПС LEO входить в топ-5 найбільших гравців цього ринку.

«Ми дякуємо Національний банк за визнання і довіру, а також всіх наших учасників за максимально продуктивну спільну роботу в 2020 році. Вона створила нові можливості, завдяки яким наша міжнародна платіжна система показує високу динаміку розвитку », - розповіла глава МПС LEO Олена Дегрік Шевцова.

Міжнародна платіжна система LEO налічує 20 учасників, серед яких чотири комерційні банки (IBOX Bank, ComInBank, Sky Bank і Concord Bank), а також 16 небанківських фінансових установ: ФК «Система» (бренд Sistema), ФК «Свіфт Гарант» (бренд City24 ), ФК «ЄВО» та інші лідери галузі.

Трохи про LEO

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міжнародна платіжна система LEO увійшла в топ-5 лідерів ринку грошових переказів України, згідно з підсумками НБУ за перший квартал 2020 року.

В цьому році компанія LEO потрапив в скандал у зв'язку з публікацією розслідування видання Mind.ua. Посилання на статтю наводимо.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити