НАЗК призупинило доступ до Реєстру корупціонерів

Головна > Культура > НАЗК призупинило доступ до Реєстру коруп...
Author

Назар Лазебний

10.03.2021, 16:46
Shares

1

Views

1 065

НАЗК призупинило доступ до Реєстру корупціонерів

unian.ua

Національне агентство з питань запобігання корупції тимчасово обмежило доступ до Єдиного держреєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, у зв’язку з роботами з оновлення.

Про це інформує пресслужба НАЗК.

"10 березня з 14:00 до 20:00 доступ користувачів до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення (Реєстру корупціонерів) буде частково обмежено. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) проводитиме роботи з оновлення Реєстру корупціонерів", - сказано в повідомленні.

Мета оновлень — зробити Реєстр зручним для всіх користувачів: уповноважених з питань запобігання та виявлення корупції, компаній-учасників державних закупівель та громадян.

У НАЗК просять користувачів врахувати це під час роботи з реєстром.

11 березня НАЗК проведе презентацію оновленої версії реєстру, учасників якої ознайомлять із новими можливостями пошуку, збору аналітики та статистики, а також інтеграції Реєстру корупціонерів з іншими електронними системами.

Нагадаэмо: У цьому реєстрі наявна інформація про всіх фізичних та юридичних осіб, які вчинили корупційні та пов’язані з корупцією правопорушення. НАЗК адмініструє цей реєстр із лютого 2019 року, раніше цим займалося Міністерство юстиції України. Дані вносяться до реєстру на підставі рішень судів, які надходять до НАЗК, або на підставі наказів про притягнення до дисциплінарної відповідальності.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити