Наразі терміни відновлення сервісів "Київстар" остаточно незрозумілі - СЕО компанії

Головна > Війна > Наразі терміни відновлення сервісів "Киї...
Author

Олександр Талов

12.12.2023, 15:00
Shares

2

Views

730

Терміни відновлення сервісів "Київстару" після масштабного збою поки що остаточно не зрозумілі.

Про це заявив генеральний директор компанії "Київстар" Олександр Комаров у відеозверненні.

За словами Комарова, сьогодні вранці "Київстар" став ціллю надпотужної хакерської атаки, в результаті якої тимчасово недоступні послуги звʼязку та доступу в інтернет.

"Поки що терміни відновлення сервісів остаточно не зрозумілі, ми працюємо над усуненням наслідків цієї атаки для того, щоб якнайшвидше відновити звʼязок", – заявив гендиректор "Київстару".

Він повідомив, що для зʼясування обставин та наслідків протиправних дій втручання у діяльність мережі залучать представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб.

Комаров додав, що "Київстар" надасть компенсацію абонентам, які не мали звʼязку або не могли скористатися сервісами оператора.

Директор мобільного оператору також дав інтерв'ю телеканалу ICTVI, в якому дав роз'яснення щодо можливих наслідків атаки та її вплив на інфраструктуру оператора та можливість втрати персональних данних користувачів.

Контекст

Нагадаємо: Зранку, 12 грудня, абоненти мобільного оператора "Київстар" з усієї Українине можуть скористатися послугами мобільного звʼязкута доступом в інтернет через масштабний збій. У компанії заявили про технічні проблеми. Через збій також не працює Нацроумінг. Причиною технічного збою у роботі оператора стала хакерська атака.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Україна націоналізувала два літаки, що належали "Ростеху"загальною вартістю 10 млн євро

Літаки перебували на балансі офшорної компанії, що входить до структури "Ростеху" через підконтрольне російське АТ "Ільюшн Фінанс Ко".

17.05.2024 - 13:03

Arrow
Theme

Енергетика

Обмеження постачання електрики можуть тривати до вересня - радник Шмигаля

Зима буде "невідворотньо важкою" і шансів на відновлення знищеної за два місяці генерації у повному обсязі немає, зазначив Бойко.

16.05.2024 - 15:22

Arrow

Вас це може зацікавити