Накопичувальний рахунок – зручна заміна депозиту

Головна > Бізнес > Накопичувальний рахунок – зручна заміна ...
Author

Назар Лазебний

26.01.2024, 11:58
Shares

3

Views

120

Накопичувальна пенсійна система не врятує Україну: що з нею не так - Главком

Накопичувальні рахунки є гарним банківським інструментом для збереження та примноження коштів. Довгоочікувана відпустка, ремонт, якісне навчання, нова побутова чи комп'ютерна техніка – на все це важливо відкладати кошти у надійному банку з гарними умовами обслуговування. Відкладаючи невеликі суми, можна з часом здійснити великі мрії. До того ж накопичувальні рахунки з гарними відсотками дозволяють не лише зберігати гроші на заплановані витрати, але й отримувати додатковий пасивний дохід.

Чому накопичувальні рахунки вигідніші за депозити

Депозити та накопичувальні рахунки мають схожий принцип роботи. Найчастіше відсоткові ставки депозитів вищі, ніж в ощадних рахунках, але переваг накопичувальний рахунок має більше:

  • не всі депозити можна поповнювати на будь-яку суму, часто депозити мають обмеження для суми початкового та подальших внесків;
  • не всі депозити можна закрити достроково;
  • в депозитах з достроковим зняттям відсотки можуть «згоріти», на відміну від накопичувальних рахунків, в яких доступ до коштів та відсотків є завжди;
  • у накопичувальних рахунків зазвичай більше варіантів накопичення, наприклад, автопоповнення, округлення залишку або певна сума від кожної витрати.

Накопичувальні рахунки дають можливість швидко керувати своїми коштами в залежності від зміни економічної ситуації – поповнювати, коли з'являються надлишкові гроші, знімати певні суми за необхідності інвестувати їх або конвертувати в валюту. Для тих, хто бажає завжди «тримати руку на пульсі» та оперативно реагувати на зміни фінансового ринку, накопичувальні рахунки – ідеальна можливість примножувати та зберігати будь-які суми.

Відкрити накопичувальний рахунок швидко та без проблем дає можливість банк «Кліринговий дім». Це сучасний банк зі зручними операційними процесами, високим рівнем сервісу та гарними тарифами для приватних і корпоративних клієнтів, малого та середнього бізнесу.

Вигідні умови та сучасний сервіс

Банк «Кліринговий дім» пропонує своїм клієнтам накопичувальні рахунки з виплатою відсотків кожного місяця. Не потрібно чекати пів року чи рік, щоб скористатися накопиченими відсотками – в кінці кожного місяця можна отримати додатковий дохід та за необхідності зняти будь-яку суму. При цьому накопичені відсотки не втрачаються, рахунок не потрібно переоформлювати, можна продовжувати накопичувати та відкладати кошти на будь-яку справу.

Банк надає зручні умови користування рахунком з можливістю:

  • отримання гарного прибутку;
  • повної або часткової виплати коштів в будь-який час;
  • відкриття мультивалютних карток для рахунків в гривнях, євро та доларах;
  • поповнення з карток клієнта в будь-який час;
  • автоматичної пролонгації за бажанням клієнта;
  • комунікації з менеджерами банку з будь-якого питання, що виникає в процесі користування накопичувальним рахунком.

На сайті банку можна ознайомитися з усіма умовами відкриття та обслуговування накопичувальних рахунків. Банк «Кліринговий дім» – гарний партнер для тих, хто цінує свій час та гроші.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Бізнес

Чому Toyota RAV4 має велику прихільність по всьому світу? Огляд сучасного кросовера Toyota RAV4 

Toyota RAV4 - це компактний кросовер, який вже давно завоював своє місце на ринку автомобілів завдяки своїй надійності, функціональності і ефективност...

08.05.2024 - 17:01

Arrow
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow

Вас це може зацікавити