Накопичувальний рахунок – зручна заміна депозиту

Головна > Бізнес > Накопичувальний рахунок – зручна заміна ...
Author

Назар Лазебний

26.01.2024, 11:58
Shares

3

Views

248

Накопичувальна пенсійна система не врятує Україну: що з нею не так - Главком

Накопичувальні рахунки є гарним банківським інструментом для збереження та примноження коштів. Довгоочікувана відпустка, ремонт, якісне навчання, нова побутова чи комп'ютерна техніка – на все це важливо відкладати кошти у надійному банку з гарними умовами обслуговування. Відкладаючи невеликі суми, можна з часом здійснити великі мрії. До того ж накопичувальні рахунки з гарними відсотками дозволяють не лише зберігати гроші на заплановані витрати, але й отримувати додатковий пасивний дохід.

Чому накопичувальні рахунки вигідніші за депозити

Депозити та накопичувальні рахунки мають схожий принцип роботи. Найчастіше відсоткові ставки депозитів вищі, ніж в ощадних рахунках, але переваг накопичувальний рахунок має більше:

  • не всі депозити можна поповнювати на будь-яку суму, часто депозити мають обмеження для суми початкового та подальших внесків;
  • не всі депозити можна закрити достроково;
  • в депозитах з достроковим зняттям відсотки можуть «згоріти», на відміну від накопичувальних рахунків, в яких доступ до коштів та відсотків є завжди;
  • у накопичувальних рахунків зазвичай більше варіантів накопичення, наприклад, автопоповнення, округлення залишку або певна сума від кожної витрати.

Накопичувальні рахунки дають можливість швидко керувати своїми коштами в залежності від зміни економічної ситуації – поповнювати, коли з'являються надлишкові гроші, знімати певні суми за необхідності інвестувати їх або конвертувати в валюту. Для тих, хто бажає завжди «тримати руку на пульсі» та оперативно реагувати на зміни фінансового ринку, накопичувальні рахунки – ідеальна можливість примножувати та зберігати будь-які суми.

Відкрити накопичувальний рахунок швидко та без проблем дає можливість банк «Кліринговий дім». Це сучасний банк зі зручними операційними процесами, високим рівнем сервісу та гарними тарифами для приватних і корпоративних клієнтів, малого та середнього бізнесу.

Вигідні умови та сучасний сервіс

Банк «Кліринговий дім» пропонує своїм клієнтам накопичувальні рахунки з виплатою відсотків кожного місяця. Не потрібно чекати пів року чи рік, щоб скористатися накопиченими відсотками – в кінці кожного місяця можна отримати додатковий дохід та за необхідності зняти будь-яку суму. При цьому накопичені відсотки не втрачаються, рахунок не потрібно переоформлювати, можна продовжувати накопичувати та відкладати кошти на будь-яку справу.

Банк надає зручні умови користування рахунком з можливістю:

  • отримання гарного прибутку;
  • повної або часткової виплати коштів в будь-який час;
  • відкриття мультивалютних карток для рахунків в гривнях, євро та доларах;
  • поповнення з карток клієнта в будь-який час;
  • автоматичної пролонгації за бажанням клієнта;
  • комунікації з менеджерами банку з будь-якого питання, що виникає в процесі користування накопичувальним рахунком.

На сайті банку можна ознайомитися з усіма умовами відкриття та обслуговування накопичувальних рахунків. Банк «Кліринговий дім» – гарний партнер для тих, хто цінує свій час та гроші.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу  четверо людей постраждало, серед них дитина

Пошкоджено 12 житлових будинків, готель, Палац культури, банк, магазини, 14 легкових автомобілів.

21.10.2024 - 09:36

Arrow
Theme

Закон

Кабмін звільнив заступника міністра агрополітики Головню

Володимира Гончарука призначено заступником голови Державної служби з питань праці.

18.10.2024 - 12:44

Arrow

Вас це може зацікавити