Найкраще літнє взуття для жінок

Головна > Бізнес > Найкраще літнє взуття для жінок
Author

Марія Куренко

27.03.2023, 12:26
Shares

2

Views

838

Найкраще літнє взуття для жінок
null

Чи то грайливий сарафан, чи то зухвалі шорти, красиве літнє взуття виконуватиме роль знака оклику для будь-якого вбрання. Незалежно від ваших стилістичних уподобань, наш путівник найпопулярнішими моделями 2023 року допоможе знайти натхнення.

Сандалі на плоскій підошві

Сандалі на низькій підошві здавна вважаються взуттям, яке вибирають для повсякденного образу. Ви можете вибрати спортивну версію з широкими перемичками з тканинною основою на липучках у стилі біркеншток, щоб почуватися впевненим у кожному кроці, куди б ви не попрямували. Дизайн може включати трендову стьобану поверхню або актуальні прикраси у вигляді пряжок і ланцюгів, тож вони будуть доречні і в кежуал, і в ошатних образах.

Або віддайте перевагу класичним сандаліям з найтоншими перемичками, щоб додати вигляду жіночності та невагомості. Купити сандалі жіночі, які гармонійно доповнять ваші вбрання, ви можете в online-store "Міратон".

Босоніжки на підборах

Вибравши відповідну висоту підборів, ви гарантуєте собі впевненість у комфортній ході й у тому, що привертатимете до себе увагу все літо. Мініатюрні kitten heels або витончені підбори-рюмочка додадуть вишуканості вашим лукам, ну а шпилька може "доставити" вас з офісу прямо на танцпол. Що стосується дизайну основної частини, тут ви можете дати волю фантазії. Актуальні деталі:

  • гострий, мигдалеподібний або квадратний мис;
  • шкіряна, замшева, плетена і навіть силіконова поверхня;
  • переплетення найтонших ремінців або одна широка перемичка;
  • фіксувальна конструкція на заднику або ремінець на щиколотці;
  • загальна мінімалістичність або наявність декору з каменів з металу і каміння тощо.

Пам'ятайте: правильна посадка і якісні матеріали - ваш секрет успіху.

Шльопанці

Шльопанці просто необхідні не тільки якщо ви збираєтеся на пляж, у басейн або спортзал. З безліччю сучасних варіацій у них можна вирушити і на виконання щоденних завдань, і на дружні посиденьки в кафе. Більшість шльопанців виготовлені з гуми, але ви також з легкістю можете знайти високоякісні шльопанці з натуральних матеріалів. Виберіть колір, малюнок і узгодьте останні штрихи (наприклад, декор із каміння або ланцюгів), щоб подарувати собі можливість виразити свій стиль та індивідуальність повною мірою.

Взуття на танкетці

Як і каблук, танкетка пропонує додаткову висоту, але вона може забезпечити підвищений комфорт завдяки більш природному куту підйому і збалансованій підтримці під час ходьби. Зверніть увагу на літні сандалі, які поєднують у собі різні тренди, наприклад, підбори з платформою, мотузкові елементи в стилі еспадрилій і надійний ремінець на п'яті.

Гладіатори

Т-подібний ремінець гладіаторів і наявність зав'язок, які можуть охоплювати щиколотку або доходити до коліна, нагадує взуття римських солдатів. Ремені. У 2023 році розгляньте модель зі шнурівкою в модному металізованому забарвленні (золотому, бронзовому або сріблястому).

Більшості з нас подобається відчувати комфорт у спекотні дні, а літнє взуття прекрасно справляється з цим завданням завдяки своїй відкритій конструкції, а значить чудовій повітропроникності. Ну а бонусом є наявність моделей, які задовольнять вимогам навіть найдосвідченіших модниць.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

На фронті упродовж доби відбулося 146 бойових зіткнень, тривають бої за м.Вовчанськ

Російські війська завдали 6 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 41 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та насе...

13.05.2024 - 08:54

Arrow
Theme

Політика

П'ять країн ЄС домовилися посилити контроль за дотриманням санкцій проти Росії

Угода посилить та уніфікує контроль ЄС за дотриманням візових вимог щодо Росії.

10.05.2024 - 10:52

Arrow

Вас це може зацікавити