Найкраща старша приватна школа в Києві - "Базис"

Головна > Війна > Найкраща старша приватна школа в Києві -...
Author

Марія Куренко

18.11.2020, 19:45
Shares

0

Views

424

Якщо ви думаєте про те, щоб відправити свою дитину в приватну школу "Basis", ось 7 фактів про школу, які повинні знати всі майбутні батьки. Дані та інформація, представлені тут, повинні відповісти на більшість, якщо не всі ваші найбільші питання. Старша школа Basis - це кращий вибір для навчання ваших дітей.

1. Пропонують відмінні умови для навчання

Здорово бути розумним у приватній школі. Основна увага приділяється підготовці до навчання в коледжі. Навчальні програми вимагають вивчення на рівні коледжу, що дозволяє студентам з високими балами на випускних іспитах пропускати курси першокурсників з багатьох предметів.

2. Включають позакласну діяльність і спорт як невід'ємну частину своїх програм

Пропонують десятки позакласних занять. Образотворче та виконавське мистецтво, клуби всіх видів, групи за інтересами та громадські роботи - це лише деякі з позакласних заходів, які ви знайдете в приватній школі. Позакласні заняття доповнюють академічне викладання, тому роблять на них акцент-вони не є чимось зайвим.

3. Забезпечують постійний нагляд і проводять політику нульової терпимості

Один з привабливих аспектів відправки вашої дитини полягає в тому, що вона не може провалитися крізь тріщини. Вона не зможе сховатися в задній частині класу.

Ще одна особливість школи полягає в тому, що дотримуються політики абсолютної нетерпимості, коли мова заходить про серйозні порушення їх правил і кодексів поведінки. Зловживання психоактивними речовинами, дідівщина, шахрайство і залякування є прикладами діяльності, яка є неприйнятною.Підтримують високі стандарти дисципліни і поваги. Дисципліна, яку вони вивчають, також підвищує їх шанси на успіх в післясередній освіті, коли вони контролюють свою відвідуваність занять і успішність. Результатом нульової терпимості є те, що ви можете бути впевнені, що ви ставите своїх дітей в безпечне середовище.

4. Викладачі Мають Високу Кваліфікацію

Приватна школа цінують і вибирає вчителів, які мають дипломи по обраному ними предмету, а так само мають вищу освіту.

5. Невеликий розмір приватної школи "Basis" дозволяє приділяти багато особистої уваги

У школі навчається від 300 до 400 осіб. Цей відносно невеликий розмір дозволяє студентам багато індивідуальної уваги. Розмір класу і школи має значення в освіті, так як важливо, щоб ваша дитина не провалився в тріщини і просто був номером. Невеликі розміри класів із співвідношенням учнів і вчителів 12: 1 досить поширені.

Всебічне дослідження розміру класу, проведене дослідниками в галузі освіти Брюсом Біддлером і Девідом Берлінером в 2002 році , показало, що чим менше розмір класу, тим краще середній студент виконує тести на успішність.

6.Достатні ресурси

У приватних школах ви знайдете неймовірні ресурси для підтримки навчання студентів у класі, на спортивному майданчику, в художній студії та за її межами. Якісні ресурси та позакласні заняття дають студентам можливість повною мірою розкрити свої інтереси і таланти.

7.Участь батьків

Приватна школа будується навколо відкритого спілкування між батьками та адміністрацією, і вони роблять пріоритетом залучення батьків до суспільства.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу  четверо людей постраждало, серед них дитина

Пошкоджено 12 житлових будинків, готель, Палац культури, банк, магазини, 14 легкових автомобілів.

21.10.2024 - 09:36

Arrow
Theme

Закон

Кабмін звільнив заступника міністра агрополітики Головню

Володимира Гончарука призначено заступником голови Державної служби з питань праці.

18.10.2024 - 12:44

Arrow

Вас це може зацікавити