Начальник київської поліції пішов у відставку

Головна > Політика > Начальник київської поліції пішов у відс...
Author

Олександр Талов

11.08.2021, 10:47
Shares

3

Views

756

Начальник київської поліції пішов у відставку

pravda.com.ua

Начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко пішов у відставку.

Про це Крищенко повідомив у Facebook.

"Я подав рапорт про відставку. І вчора його задовільнили", - сказано в дописі.
"Більше ніж п‘ять з половиною років я пліч-о-пліч провів із поліцейськими Києва. Це був непростий час постійних викликів і кризових ситуацій, інколи трагедій та невдач і часто - успіхів. Ми ніколи не ховалися і не відмовчувалися, завжди чесно і відкрито через ЗМІ розповідали про свою роботу людям.
У цьому періоді – тисячі масових акцій, Євробачення і фінал Ліги чемпіонів, розкриття резонансних і серійних злочинів, вдосконалення професійного рівня поліцейських. Ми рухалися вперед, підтримували всі нововведення і самі ініціювали впровадження пілотних проектів, які згодом поширювалися на всі поліцейські підрозділи", - написав Крищенко.

Нагадаємо: 5 серпня з'явилась інформація, що Крищенка збираються звільнити. Як повідомляли ЗМІ, звільненя глави столичної поліції пов'язано з його робочими відносинами з мером міста Віталієм Кличком.

Як запевнив наступного дня голова Нацполіції Ігор Клименко, Крищенко продовжує виконувати свої обов’язки. А звільнення начальника столичної поліції - у компетенції глави МВС.

У квітні 2014 року Крищенко приймав участь у захисті Горлівського райвідділу міліції від сепаратистів. Саме він скинув з даху будівлі російський триколор, за що був сильно побитий.

За героїзм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі Крищенка нагородили орденом "За мужність" III ступеня.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Скинутою авіаційною бомбою росіяни зруйнували цілу вулицю у селі на Харківщині

Унаслідок обстрілу пошкоджені 16 будинків. З-під завалів правоохоронці дістали тіло 88-річної жінки, постраждав 34-річний чоловік.

06.05.2024 - 10:07

Arrow
Theme

Енергетика

Минулої доби через стрибок споживання електроенергії Україна залучала аварійну допомогу з трьох країн 

Потреби споживачів покривалися власною генерацією, комерційним імпортом, у вечірні пікові години залучалась аварійна допомога з Румунії, Польщі та Сло...

03.05.2024 - 11:11

Arrow

Вас це може зацікавити