На Херсонщині транспортні шляхи загарбників знаходяться під вогневим контролем ЗСУ

Головна > Війна > На Херсонщині транспортні шляхи загарбни...
Author

Ольга Фединчік

01.08.2022, 14:42
Shares

0

Views

900

На Херсонщині транспортні шляхи загарбників знаходяться під вогневим контролем ЗСУ

ВМС ЗС України/facebook.com


Збройні сили України тримають під вогневим контролем логістичні й транспортні артерії військ рф на тимчасово захопленій Херсонщині.

Про це на брифінгу повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, інформує Інфокурс.

"Наразі ми можемо говорити про те, що на Херсонському напрямку ми продовжуємо вогневий контроль над окупованою територією, зокрема, над логістичними та транспортними артеріями. Ми підтвердили вже, що ешелон ворожої сили - живої і зброї, боєприпасів, - які вони намагались підтягнути до організації забезпечення свого війська, нами знищений, і його подальша детонація і пожежа були досить результативними!" - сказала Гуменюк.

За її словами ЗСУ продовжують знищувати склади БК на цьому напрямку у різних районах Херсонщини.

Водночас речниця повідомила, що ворог тим часом переформатовує свої сили і зосереджується, в тому числі на Криворізькому напрямку, посилюючи обстріли на цьому напрямку та збільшуючи психологічний тиск на населення регіону.

"Обстановка продовжує бути складною і динамічно розвиватися, але сили оборони її все ж таки контролюють", - наголосила Гуменюк.

Раніше пресслужба ВМС України повідомила, що морські піхотинці Військово-морських сил Збройних сил України у бою на території Херсонської області захопили у полон 11 російських військовослужбовців. Серед них 1 офіцер, 1 прапорщик та 9 мобілізованих так званої “днр".

Нагадаємо: Ворог перегруповує свої війська на Запорізькому напрямку та посилює свої угрупування на Криворізькому.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Прокурор МКС запросив ордери на арешт прем'єр-міністра та міністра оборони Ізраїлю а також трьох лідерів ХАМАСу

Прокурор МКС зазначив, що подаючи ці заяви про ордери на арешт, його офіс діє згідно зі своїм мандатом згідно з Римським статутом.

20.05.2024 - 15:57

Arrow
Theme

Війна

19 населених пунктах Херсонщини були під ударами російських військ, восьмеро поранених

Пошкоджені багатоповерхівка та 21 приватний будинок, господарча споруда, гаражі і три автомобілі, об'єкти комунальної та сільськогосподарської інфраст...

20.05.2024 - 09:34

Arrow

Вас це може зацікавити