На Херсонщині через російські обстріли шестеро людей дістали поранення. У Херсоні перебої з електропостачанням

Головна > Війна > На Херсонщині через російські обстріли ш...
Author

Олександр Талов

30.09.2024, 10:44
Shares

4

Views

675

Через російські обстріли 29 вересня у населених пунктах Херсонщини пошкоджень зазнали 26 об’єктів: 18 приватних будинків, шість автомобілів та два автобуси, Нацполіція Херсонщини

Через російські обстріли та скиди вибухівки з дронів вранці, 30 вересня, на Херсонщині постраждало шестеро людей.

Як повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація, через удар військ РФ по Великій Олександрівці.постраждали троє людей.

"У двох чоловіків, 45 та 62 роки, й 37-річної жінки – вибухові травми та множинні уламкові поранення тулуба й голови", – вказано у дописі.

За інформацією начальника Херсонської МВА Романа Мрочка, близько 9 години ранку окупанти скинули вибухівку з дрона у передмісті Херсону. Дістали пораненнядвоє жінок 1952 і 1971 р.н. Лікарі діагностували в них мінно-вибухові травми та уламкові поранення. Зараз лікарі їх дообстежують.

Також до однієї з херсонських лікарень доставлено 71-річного чоловіка, який постраждав внаслідок скиду ворогом вибухівки з дрона у Дніпровському район. У чоловіка -мінно-вибухова травма та уламкові поранення.

УЦентральному районі Херсону внаслідок ворожих обстрілів проводяться аварійно-відновлювальні роботи,через це частину споживачів знеструмлено.

Без електрики від учора і частина прибережної зони Дніпровського району. Складна безпекова ситуація, зумовлена в першу чергу надзвичайно високою активністю російських дронів, не дозволяє оперативно розпочинати ліквідацію пошкоджень.

"Військові РФ не припиняють обстріли населених пунктів Бериславського та Херсонського районів, знищуючи житло людей, автотранспорт та завдаючи ударів по об’єктах інфраструктури. Минулої доби країна-агресор атакувала мирне населення з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА", - йдеться у повідомленні Нацполіції Херсонщини.

Під вогнем противника перебували Херсон, Антонівка, Садове, Білозерка, Кізомис, Широка Балка, Благовіщенське, Микільське, Станіслав, Інженерне, Нововоронцовка, Михайлівка, Одрадокам’янка, Зміївка, а також Веселе та Козацьке Каховського району.

У населених пунктах пошкоджень зазнали 26 об’єктів: 18 приватних будинків, шість автомобілів та два автобуси.

На зображенні може бути: текст
На зображенні може бути: текст
На зображенні може бути: дерево та текст

З реактивних систем залпового вогню окупанти вдарили по Микільському. Через влучання снаряда у приватний будинок загинула 70-річна жінка та отримав поранення 73-річний чоловік. Пошкоджень зазнали щонайменше сім житлових будинків.

Нагадаємо: Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися17 населених пунктів Херсонщини. Ворогпоцілив в об’єкт критичної інфраструктури.1 людина загинула, ще 12 - дістали поранення.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Енергетика

На Харківщині та Полтавщині введені часткові аварійні відключення світла

Там, де дозволяє безпекова ситуація, вже тривають аварійно-відновлювальні роботи.

03.10.2024 - 11:41

Arrow
Theme

Економіка

У Києві відбувся другий міжнародний Форум оборонних індустрій DFNC2

Цього року учасниками форуму стали понад 750 людей із 30 країн світу. Захід об’єднав 168 іноземних і 115 українських оборонних компаній та асоціацій.

02.10.2024 - 16:18

Arrow

Вас це може зацікавити