На Донеччині та Херсонщині тривають бойові дії

Головна > Культура > На Донеччині та Херсонщині тривають бойо...
Author

Марія Куренко

02.05.2022, 10:17
Shares

3

Views

885

На Донеччині та Херсонщині тривають бойові дії

politring.com

Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Хмельницькій областях, на Житомирщині, Кіровоградщині, Черкащині, Полтавщині, Сумщині, Київщині та Чернігівщині.

На Дніпропетровщині ніч минула з тривогами. На ранок – кілька "прильотів" у Синельниківському районі. Внаслідок одного з них – влучання в промзону, зруйновано складські приміщення. За оперативними даними, постраждалих немає. Деталі щодо інших прольотів та наслідків з’ясовуються, повідомили в зведенні від ОВА.

У Харкові вночі продовжилися обстріли житлових районів міста. Виникло кілька пожеж, на місці працюють рятувальники, інформація про наслідки уточнюється. За попередніми даними, постраждалих немає. В Ізюмі тривають бої.

В Луганській області за добу – 18 ворожих обстрілів. Руйнування 28 будинків. Троє загиблих, троє поранених. Серед постраждалих – малолітня дитина. У Лисичанську згоріла гімназія.

Донеччина залишається в критичному стані внаслідок бойових дій. Від учорашніх обстрілів протягом вчорашнього вечора та ночі на ранок відомо про 4 поранених: по двоє у Великій Новосілці та Володимирівці (Бахмутський район).

В Херсонській області ситуація залишається складною. Тривають вибухи та обстріли. Окупанти продовжують бойові дії та мародерства на території Херсонщини. Стабільно критична ситуація у окупованих селах.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити