На Дніпропетровщині Сили оборони збили дві російські ракети та 5 шахедів

Головна > Війна > На Дніпропетровщині Сили оборони збили д...
Author

Ольга Фединчік

18.07.2024, 09:36
Shares

1

Views

565

Наслідки обстрілу Нікопольщини російськими військами у ніч проти 18 липня 2024 року, Сергій Лисак/facebook

Вночі 18 липня підрозділи повітряного командування "Схід" знищили над Дніпропетровською областю дві російські ракети і п'ять безпілотників.

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, ввечері росіяни здійснили ракетний удар по Синельниківському району. Сталася пожежа, ніхто не постраждав.

Також ворог атакував Нікопольський район дронами-камікадзе та артилерією. Загарбники поцілили по Покровській і Марганецькій громадах, а також Нікополю.

В Нікополі, підкреслив Лисак, постраждали двоє чоловіків віком 51 та 60 років. Їм надали медичну допомогу. Лікарі оцінили їхній стан як середньої тяжкості.

Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.

Фото: Наслідки обстрілу Нікопольщини російськими військами у ніч проти 18 липня 2024 року, Сергій Лисак/facebook

За інформацією очільника ОДА, пошкоджені житлова двоповерхівка і 13 приватних будинків. Знищені дві господарчі споруди і ще шість пошкоджені. Також пошокджені сонячні панелі та автомобілі. Горів магазин, вогонь рятувальники загасили.

Нагадаємо: Війська РФ 17 липня протягом минулої доби атакуваи Нікопольщину понад два десятки разів. Артилерією та здебільшого – дронами-камікадзе.

Пошкоджені промислове підприємство, приватний будинок, понівечені 2 вантажівки й більш ніж півтора десятки легковиків. Зачепило газогін та лінію електропередач.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити