На блокпосту Донеччини нацгвардійці застосували зброю

Головна > Міжнародне > На блокпосту Донеччини нацгвардійці заст...
Author

Марія Куренко

09.12.2021, 14:26
Shares

3

Views

1 272

На блокпосту Донеччини нацгвардійці застосували зброю

golos.ua

У Донецькій області для затримання правопорушника, який здійснив прорив через блокпост, військовий наряд Національної гвардії України змушений був застосувати вогнепальну зброю.

Про це повідомляє Національна гвардія України.

"У Донецькій області для затримання правопорушника, який здійснив прорив через блокпост, військовий наряд Національної гвардії України зі складу Об’єднаних сил змушений був застосувати вогнепальну зброю. Подія трапилась 8 грудня на одному із блокпостів поблизу Маріуполя", - ідеться в повідомленні.

На стоп-контролі військовий наряд зупинив для перевірки автомобіль "Шевроле". Водій з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння проігнорував законні вимоги гвардійців щодо огляду та здійснив спробу прориву через блокпост.

Повідомляється, що на попереджувальний постріл у повітря правопорушник не відреагував, у зв’язку з чим для зупинки автомобіля, військовослужбовці застосували вогнепальну зброю, вистріливши в колеса.

Дії відносно правопорушника було здіснено відповідно до статті 18 Закону України "Про Національну гвардію України".

Правопорушник був затриманий. Ним виявився 39-річний житель Донецької області.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Маріупольського районного управління поліції для з’ясування всіх обставин правопорушення.

Як зазначили у Нацгвардії, робота її підрозділів у районі проведення операції Об'єднаних сил націлена на контрдиверсійні заходи, перевірку транспортних засобів, документів і перевірку осіб за базою розшуку з метою припинення незаконного перевезення зброї, боєприпасів, наркотичних речовин та виявлення осіб, які порушили закони України.

Нагадаємо: У районі проведення операції Об'єднаних сил сьогодні, 9 грудня, зберігається тиша.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow
Theme

Політика

Велика Британія висилає військового аташе РФ

Ці дії Лондона - наслідок зловмисної діяльності Росії по всій Великій Британії та Європі, заявив британський міністр внутрішніх справ Джеймс Клеверлі.

08.05.2024 - 16:06

Arrow

Вас це може зацікавити