На Бахмутському напрямку за добу відбулося 43 бойові зіткнення

Головна > Закон > На Бахмутському напрямку за добу відбуло...
Author

Ольга Фединчік

09.01.2023, 14:24
Shares

2

Views

585

На Бахмутському напрямку за добу відбулося 43 бойові зіткнення

Генштаб ЗСУ

На Бахмутському напрямку протягом доби відбулося 43 бойові зіткнення, українські позиції зазнали 281 обстрілу, водночас воїни Сил оборони знищили 107 окупантів і 123-ох поранили.

Про це пише Укрінформ з посиланням на коментар речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого в ефірі загальнонаціонального телемарафону, інформує Інфокурс

"За добу на Бахмутському напрямку фронту відбувся 281 обстріл позицій та інфраструктури по всій протяжності цього фронту, 43 бойові зіткнення відбулося, втрати ворога - 107 вбитих і 123 пораненими", - сказав Череватий.

Він підкреслив, що це "найгарячіша" ділянка фронту, де відбуваються найбільш агресивні дії російської армії. Наразі тут ворог сконцентрував максимально боєздатні підрозділи, в тому числі "вагнерівців".

За словами речника, ворожі атаки поступово зміщуються в бік Соледара, який фактично зруйнований, там тривають дуже жорсткі бойові зіткнення.

Щодо ситуації на Луганщині, то, за словами Череватого, інтенсивність бойових дій тут дещо нижча, ніж під Бахмутом, водночас поблизу Кремінної також ведуться активні бойові дії.

Нагадаємо: Українська авіація минулої доби завдала сімнадцять ударів по районах зосередження окупантів. Наші воїни збили три гелікоптери противника (Ка-52, Мі-24 та Мі-8), а також три розвідувальних БпЛА типу "Орлан-10".

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Рада ухвалила закон про збільшення штрафів для ухилянтів

штрафи за порушення законодавства про мобілізацію виписуватимуть заочно.

09.05.2024 - 12:48

Arrow
Theme

Війна

Посли ЄС схвалили надання Україні прибутків від заморожених активів РФ

Далі рішення ще має фіналізувати Рада ЄС.

08.05.2024 - 17:55

Arrow

Вас це може зацікавити