москву атакували безпілотники, є пошкодження будівель, людей евакуюють з будинків

Головна > Спорт > москву атакували безпілотники, є пошкодж...
Author

Олександр Талов

30.05.2023, 11:41
Shares

2

Views

175

москву атакували безпілотники, є пошкодження будівель, людей евакуюють з будинків

censor.net

Уранці вівторока, 30 травня, у москві відбулася атака безпілотників.

Про це повідомив мер міста Сергій Собянін, інформує Інфокурс.

За його словами, у кількох будинках "сталися незначні пошкодження".

сі екстрені служби міста перебувають на місцях подій. Вони зʼясовують обставини того, що сталося. Наразі ніхто серйозно не постраждав", – повідомив мер москви.

Собянін також повідомив, що мешканців кількох підʼїздів у двох будинках, які постраждали від потрапляння безпілотників, було евакуйовано.

Як пишуть росЗМІ, губернатор підмосковʼя Андрій Воробйов зазначив, що на підльоті до москви збито кілька безпілотників. За його словами мешканці деяких районів області могли чути звуки вибухів, це працювала система ППО.

В російських телеграм-каналах зʼявивилися відео та фото з наслідками атаки безпілотників на вулицях Профсоюзна та Атласова.

За заявою російського міноборони, було збито вісім дронів літакового типу. Зокрема, три – за допомогою засобів радіоелектронної боротьби, пʼять – зенітним ракетно-гарматним комплексом "Панцир-" у Підмосковʼї.

Скріншоти відео з соцмереж

У соцмережах зазначають, що більшість безпілотників збито в Істринському, Красногірському та Одинцовському районах.

Нагадаємо: На початку травня у кремлі заявили, що в ніч на 3 травня два українські безпілотники намагалися атакувати кремлівську резиденцію путіна, проте безпілотники ніби-то були виведені з ладу за допомогою систем радіолокаційної боротьби.

Президент України Володимир Зеленський відкинув звинувачення росії у атаці українськими безпілотниками кремля, спробі (за версією кремля) вбити путіна. Зеленський зазначив, що, на його думку, атака могла бути операцією під фальшивим прапором, проведеною рф, щоб бути використаною москвою як привід для ескалації

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

За минулу добу на Харківщині загинула людина, ще 13 поранених

Черговий ворожий терор проти мирного населення

16.05.2024 - 10:44

Arrow
Theme

Війна

Російські загарбники упродовж доби здійснили 18 штурмів позицій ЗСУ на Оріхівському напрямку,5 з них на Лівоберіжжі Херсонщини

На лівобережжі Дніпра тимчасово окупованої Херсонщини ворог здійснив 5 безуспішних штурмів. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції.

15.05.2024 - 12:39

Arrow

Вас це може зацікавити