Міноборони запускає платформу для спрощення подачі документів військовими

Головна > Війна > Міноборони запускає платформу для спроще...
Author

Олександр Талов

10.04.2024, 10:20
Shares

1

Views

643

Зарплата інженера-програміста в оборонній сфері — $600-700». Як працюють  військові розробники в Україні | DOU
dou.ua

Міністерство оборони спільно з Генеральним штабом Збройних сил України запускають онлайн-платформу “Військовий асистент”, яка спростить подання рапортів, заяв та інших офіційних документів військовослужбовцями.

Про це повідомляєМіністерство оборони України/

Повідомляється, що проєкт “Військовий асистент” буде реалізований на основі вже існуючого вебсайту “Турбота про військовослужбовця”, призначеного для оптимізації документообігу в ЗСУ.

Метою проєкту є максимальне спрощення процесу подання документів та підвищення ефективності, зазначив заступник міністра оборони Станіслав Гайдер.

“Ми уважно вивчили всі поточні виклики, з якими стикаються військовослужбовці при оформленні документів, і, на основі цього аналізу, розробили низку технологічних рішень, які будуть впроваджені найближчим часом”, - повідомив Гайдер.

На платформі доступні понад 80 стандартизованих шаблонів документів у форматах DOC, DOCX і PDF, що охоплюють широкий спектр вимог: від отримання відпустки до звільнення зі служби.

Шаблони рапортів розроблені таким чином, щоб мінімізувати ймовірність повернення документів на доопрацювання і забезпечити військовослужбовцям можливість ефективного захисту своїх прав.

Ресурс адаптований для використання з будь-яких електронних пристроїв, включаючи ноутбуки, смартфони і планшети, а з часом планується його подальше розширення й оновлення відповідно до потреб військовослужбовців.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Енергетика

Російські війська атакували енергетичний об’єкт на сході, у двох регіонах подовжують діяти графіки відключень 

Аварійна допомога на запит українського оператора системи передачі із сусідніх країн минулої доби не залучалася.

29.04.2024 - 12:00

Arrow

Вас це може зацікавити