Металопластикові двері від Viknar’off: переваги та особливості

Головна > Економіка > Металопластикові двері від Viknar’off: п...
Author

Назар Лазебний

10.10.2021, 10:57
Shares

3

Views

648

Двері – один із найважливіших елементів у будь-якому будинку. Це та основа, яка забезпечує комфортне перебування людини в приміщенні. Двері виконують захисну функцію, запобігають проникненню в будинок сторонніх людей. Сьогоднішній ринок пропонує величезне різноманіття типів дверей. Кожен зможе підібраті найкращій для себе варіант. Останніми роками металопластикові двері одинарні користуються серед споживачів найбільшим попитом. Чому саме так? Пластикові конструкції в порівняні з деревом вважаються не такими надійними. Проте продукція компанії Viknaroff є однією з найякісніших і довговічних на українському ринку.

Сильні сторони ПВХ-дверей від Viknar'off

Компанія за 15 років існування зуміла досягти передових позицій на ринку завдяки багаторівневому контролю продукції на всіх етапах виробництва. Металопластикові двері насамперед відрізняються:

  • енергоефективністю;
  • довговічністю;
  • безпечністю;
  • шумоізоляцією;
  • естетичним зовнішнім виглядом;
  • простим обслуговуванням і доглядом;
  • стійкістю до перепаду температур.

Більшість споживачів, роздивляючись варіант установки ПВХ-дверей, міркують стереотипом, що такі конструкції можуть бути лише білими. Але металопластикові двері представлені в багатьох кольорових варіантах, різних формах (стандартних і нетипових).

Де можна встановити двері ПВХ

Сучасні двері з металопластику дуже часто зустрічаються при облаштуванні приватних та заміських будинків, офісних та адміністративних приміщень, на промислових підприємствах. Конструкції із ПВХ можуть бути вхідними, міжкімнатними, такими, які розділяють балкон чи веранду від основної частини будівлі. Пластикові моделі ідеально підходять для приміщень з підвищеним рівнем вологості. В асортименті компанії Viknar'off можна знайти двері для кожної конкретної ситуації. Ця продукція однозначно зможе вписатись в будь-який інтер'єр та дизайн приміщення, буде служити максимально довгий термін.

Чим компанія особлива

Сьогодні Viknar'off – це розвинена мережа, яка має торгові точки не тільки в Україні, а і в 12 країнах світу. Виробник металопластикових конструкцій зміг довести всьому світу, що українська продукція може конкурувати на міжнародному рівні. Щомісяця завод, розташований в Тернополі, виробляє близько 100 тисяч ПВХ-конструкцій. Якщо вас цікавить дійсно якісна продукция по доступним цінам, звертайтеся до надійних виробників.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити