Маємо План оборони та досвідчені збройні сили - Верещук про можливе російське вторгнення

Головна > Банки > Маємо План оборони та досвідчені збройні...
Author

Олександр Талов

24.11.2021, 17:17
Shares

1

Views

614

Маємо План оборони та досвідчені збройні сили - Верещук про можливе російське вторгнення

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук

slovoidilo.ua

Україна має План оборони, нещодавно затверджений РНБО. Збройні сили досвідчені і готові давати відсіч в разі російського вторгнення.

Про це заявила віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, пише Цензор.НЕТ.

"Тут я покладаюсь на думку професіоналів. Наша розвідка та розвідка наших партнерів каже, що наразі загроза з боку Росії значно виросла. Але, в той же час, це не означає, що нас очікує російське вторгнення. Маємо пам’ятати, що Росія восьмий рік нон-стоп веде проти нас гібридну війну. Тому, таке нагнітання напруження може бути елементом чергової гібридної атаки. Хоча, ми маємо бути готові до будь-якого сценарію, і тоді Росія не наважиться", - сказала Верещук, коментуючи ймовірність вторгнення РФ на територію України.

Говорячи про те, якою буде колективна відповідь Заходу у разі такого вторгнення, Верещук зазначила, що "в такому випадку від Заходу треба чекати на дуже суттєву допомогу Україні, дуже жорсткі додаткові санкції проти агресора. І головне: масована військово-технічна допомога, включаючи військову техніку та летальне озброєння".

"У нас є План оборони, нещодавно затверджений РНБО. Збройні сили досвідчені і напоготові. Міжнародну підтримку мобілізовано. Треба посилити політичну єдність всередині країни. Сподіваюся на мудрість та згуртованість нашого народу", - заявила Верещук, відповідаючи на питання стосовно того, що робить українська влада, аби бути готовою до агресії РФ.
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

На фронті упродовж доби відбулося 146 бойових зіткнень, тривають бої за м.Вовчанськ

Російські війська завдали 6 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 41 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та насе...

13.05.2024 - 08:54

Arrow
Theme

Політика

П'ять країн ЄС домовилися посилити контроль за дотриманням санкцій проти Росії

Угода посилить та уніфікує контроль ЄС за дотриманням візових вимог щодо Росії.

10.05.2024 - 10:52

Arrow

Вас це може зацікавити