Мармолиум - возможность жить в гармонии с природой

Головна > Культура > Мармолиум - возможность жить в гармонии ...
Author

Марія Куренко

29.08.2022, 14:00
Shares

2

Views

473

Мармолиум - возможность жить в гармонии с природой
null

Бо яким б не були привабливими на вигляд синтетичні матеріали, їм ніколи не зрівнятися по екологічності та відсутності шкоди для здоров’я людини, з матеріалами природного походження.

Що таке мармолеум, який його склад?

Мармолеум - це покриття для підлоги, яке зроблено з використанням майже на 97 відсотків природних матеріалів, а якщо бути зовсім точним, то це натуральний лінолеум.

Слід відзначити, що наразі виробники покриття для підлоги все частіше пропонують своїм клієнтам матеріали, які відрізняються не тільки більш привабливим дизайном та поліпшеними експлуатаційними характеристиками, але якісними екологічними показниками до яких в першу чергу відноситься склад покриття для підлоги. До складу мармолеума входять наступні природні матеріали:

  • рослинне волокно джут;
  • лляна олія;
  • живиця;
  • борошно з тирси;
  • крейда;
  • корковий порошок;
  • барвники природного походження.

Якість, сучасного покриття для підлоги - мармолеум Forbo - https://smaragd-bud.com.ua/ru/katalog/linoleum/marmoleum/ підтверджується сертифікатом відповідності європейського зразку та кількома відзнаками якості.

Переваги мармолеуму

  1. Неперевершена декоративність. Широка гама кольорів, відмінна імітація текстури натурального дерева, каменю, текстилю таке інше.
  2. Постійно оновлюваний каталог колекцій. Така опція дає можливісь завжди бути не гребені хвилі, щоб мати можливість придбати найсучасніші варіанти матеріалу.
  3. Природний склад. Натуральний лінолеум повністю нетоксичний, не містить компонентів, що можуть стати причиною алергічних реакцій, має антибактеріальні властивості. Екологічність мармолеуму є саме тією якістю, яка робить матеріал незамінним для житлових приміщень, зокрема дитячих кімнат, спалень, шкільних аудиторій або ігрових кімнат у дитсадках.
  4. Відмінні технічні характеристики. Мармолеум є антистатичним матеріалом, має і високі протипожежні характеристики. Покриття майже не горюче, пропалити цей матеріал може лише з використанням автогену. До того ж натуральний лінолеум має гарні тепло-, волого- та звукоізолюючі якості.
  5. Гігієнічність. Покриття стійке до забруднень, має охайний вигляд, просте у догляді (миття з використанням звичайних побутових миючі засобів).
  6. Простота укладки. Покриття для підлоги виробляють у форматі рулонів, планок та плиток, що дозволяє значно заощадити кошти на придбання та обрати оптимальний варіант матеріалу. Укладання покриття може відбуватися як за клейовим типом, так і за замковим типом. Наявність пробкового шару та спеціальній обробці поверхні, такий лінолеум не потребує фінішного покриття.
  7. Довговічність. Термін служби marmoleum завдяки своїм технічним характеристикам складає від 10 до 30 років.
  8. Відносно невисока ціна. Ціна звичайно трохи вища ніж у звичайного лінолеума та залежить від товщини та класу покриття, а також від виробника.
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Що зміниться для окремих категорій громадян при перетині кордону з 18 травня - пояснення ДПСУ

З 18 травня після набуття чинності закону щодо вдосконалення мобілізації в пунктах пропуску в окремих категорій громадян перевірятимуть наявність війс...

16.05.2024 - 15:49

Arrow
Theme

Міжнародне

Прем’єра Словаччини Фіцо госпіталізували з вогнепальним пораненням після скоєння на нього замаху

Главу уряду доставили до лікарні, а ймовірного нападника затримала поліція.

15.05.2024 - 17:00

Arrow

Вас це може зацікавити