Листопад знижок у E-Zoo: якісні корми для собак за суперціною!

Головна > Політика > Листопад знижок у E-Zoo: якісні корми дл...
Author

Назар Лазебний

19.11.2021, 13:11
Shares

1

Views

1 157

Листопад знижок у E-Zoo: якісні корми для собак за суперціною!
null

Здоровий раціон чотирилапого - запорука міцного імунітету, гарного самопочуття й енергії улюбленця. Експерти інтернет-зоомагазину E-Zoo поділяться простими порадами щодо якісного і вдалого вибору корму для собак.

Улюблені корми вашого чотирилапого: вибір експертів

Royal Canin

Бренд Royal Canin - №1 у світі за масштабами виробництва і популярністю серед покупців. 12 заводів у різних країнах світу, понад 200 найменувань продукції та мільйони щасливих чотирилапих у різних куточках планети!

Royal Canin бере свій початок у 1967 році, з-під руки французького ветеринара Жана Катарі, який роками досліджував особливості здорового раціону чотирилапих. У 1972 році Жан Катарі вирішив продати виробництво, і відтоді, завдяки інвестиціям й інноваційним розробкам, Royal Canin завойовує серця чотирилапих по всьому світу.

Виробник пропонує оптимальний склад продукту для собак різних порід - вівчарок, лабрадорів, йорків, ротвейлерів, бульдогів й інших. Також виробник враховує вікові потреби і можливі проблеми улюбленця зі здоров’ям.

Hill’s

Hill’s - американська компанія з виробництва кормів суперпреміум класу, яка має понад столітню історію. У 1907 році Бартон Гілл заснував невеличке виробництво кормів для собак і сільськогосподарських тварин. У повоєнні часи компанія почала займатися розробками дієтичних кормів і мала в цьому неабияких успіх, адже одною з перших запропонувала не лише корисні, а й смачні дієтичні корми. Нині Hill’s випускає корми у різних країнах світу: США, Нідерланди, Чехія і Франція.

Виробник пропонує широкий асортимент кормів для собак різних порід (крупних, середніх, дрібних) і різного віку (дорослі, малеча, літні собаки). Особливу увагу компанія присвячує дієтичним кормам для улюбленців з різними порушеннями здоров’я.

Brit

Brit - всесвітньо відомий чеський виробник кормів суперпреміум класу. Ідеально збалансований раціон, високий вміст білку, а також вітамінів і мікроелементів робить корм неабияк поживним. А ще чотирилапі обожнюють його природній насичений смак!

Виробник пропонує величезний асортимент кормів для собак крупних, середніх і дрібних порід різного віку (щенята, дорослі, літні), а також для собак з особливими потребами, пов’язаними зі станом здоров’я (дієтичне харчування).

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Міноборони США знайшло ще 2 млрд доларів на зброю для України 

Помилка на 6,2 млрд доларів відкрила шлях для відправки до Києва ще мільярдів доларів, зазначає агентство.

26.07.2024 - 10:41

Arrow
Theme

Міжнародне

Глава МЗС Румунії Одобеску підтвердила виявлення уламків "шахедів" на території країни 

Румунія поінформувала про інцидент своїх союзників і координує з ними свої дії.

25.07.2024 - 13:43

Arrow

Вас це може зацікавити