Криптобіржа Binance продає бізнес і повністю йде з Росії

Головна > Міжнародне > Криптобіржа Binance продає бізнес і повн...
Author

Назар Лазебний

27.09.2023, 14:21
Shares

2

Views

614

Why CZ Wanted to Shut Down Binance.US — The Information
theinformation.com

Найбільша криптобіржа світуBinance оголосила, що уклала угодупро продаж усього свого російського бізнесу компанії CommEX.

Про це йдеться у заяві криптобіржі, інформує Інфокурс.

"Дивлячись у майбутнє, ми визнаємо, що робота в Росії несумісна зі стратегією Binance з дотримання вимог. Ми, як і раніше, впевнені в довгостроковому розвитку індустрії Web3 на глобальному рівні і збираємося спрямувати нашу енергію на розвиток Binance у більш ніж ста країнах, де ми ведемо нашу діяльність", - сказав Ной Перлман, директор з дотримання нормативних вимог.

У Binance зазначили, що з метою забезпечення планомірного переходу наявних користувачів на іншу платформу, процес відключення займе до одного року. Усі активи поточних російських користувачів у безпеці та надійно захищені.

"Під час організованої та послідовної міграції користувачів Binance спільно з CommEX вживуть усіх необхідних заходів для інформування користувачів про процедуру перенесення їхніх активів на платформу CommEX. Нові користувачі, які пройшли процедуру верифікації персональних даних, будуть частково перенаправлені на платформу CommEX", - пояснили в біржі.

Зазначається, що протягом наступних кількох місяців Binance закриє біржові сервіси та інші бізнес-напрямки в Росії.

Фінансові подробиці угоди не розголошуються. При цьомув рамках цієї угоди Binance повністю припиняє свою діяльність у Росії.

"У рамках цієї угоди у Binance не залишиться права на отримання частини прибутку після продажу і можливості зворотного викупу часток у бізнесі", - пояснили вBinance.

Нагадаємо: Раніше, у серпні, The Wall Street Journal писав, що найбільша у світі криптобіржа Binanceпереоцінює свій російський бізнес, включаючи можливість повного виходу з колись важливого ринку, який перетворився на головний біль.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити