В Україні зробили перше щеплення від коронавируса

Головна > Банки > В Україні зробили перше щеплення від кор...
Author

Назар Лазебний

24.02.2021, 14:07
Shares

3

Views

887

В Україні зробили перше щеплення від коронавируса

idealcursostreinamentos.com

Черкаська область першою почала вакцинацію від COVID-19 в Україні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Черкаської обласної держадміністрації Олександр Скічко.

За словами голови ОДА, всього в область привезли 16 200 доз від Oxford / AstraZeneca, "як і в цілому по Україні, у нас буде працювати каскадна модель вакцинації, яка передбачає роботу мобільних бригад в певному послідовному порядку.

Фото: facebook.com

Також Скічко повідомив, що першим вакцину від коронавируса в Україні отримав лікар-реаніматолог, який працює з хворими коронавірус Горенко Євген Васильович.

Фото: facebook.com

На запитання голови ОДА, чи готовий він вакцинуватися, він відповів що так, тому що "я щодня рятую людей в реанімації і бачу, до яких наслідків може привести коронавірус", - написав Скічко.

За словами Горенко, вакцинація сьогодні - "один з маркерів цивілізованості".

Нагадаємо: 23 лютого в Україну з Індії прилетіла перша партія вакцин проти коронавируса Covishield, розроблена Oxford / AstraZeneca.

Как повідомляв раніше ІК, МОЗ розраховував почати вакцинацію в Україні ще 15 лютого. Цього не сталося, як пояснив глава МОЗ Степанов, через "технічні проблеми логістичного характеру".

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити