Кращі біржі для фрілансерів у 2023

Головна > Війна > Кращі біржі для фрілансерів у 2023
Author

Ольга Фединчік

19.05.2023, 09:25
Shares

1

Views

1 027

Фріланс — додаткове джерело доходу, основна зайнятість. Фахівці обирають рішення для себе, працюю у вибраній професії. Багато спеціальностей активно переходять до онлайн. Компаніям зручно працювати з віддаленими співробітниками без необхідності відвідування офісу. Фахівці на фрілансі самостійно шукають проєктів. Роблять це на спеціалізованих майданчиках. Важливо знати все про роботу платформи, вибирати надійних партнерів.

Біржа фрілансу — це

Основне завдання віддаленої біржі — допомога у пошуках проєктів для фахівців різних галузей. Заробляють, граючи в ігрові автомати фрукт коктейль, обертаючи барабан, роблячи ролики або, вибравши інший напрямок. На біржі фрілансер:

  • розміщує портфоліо;
  • переглядає пропозиції від замовників;
  • відгукується на проєкти, що сподобалися.

Замовники самостійно шукають виконавців, надсилаю пропозиції для співпраці. Біржа гарантує прозорість правочину, захищає права учасників правочину. За посередництво майданчик отримує комісію.

Переваги роботи на біржі:

  • актуально для новачків, легко знайти замовлення, напрацювати портфоліо;
  • можливість збирати відгуки від замовників, коригування помилок;
  • можливість отримувати замовлення у різних сферах (створення додатків, продажу, кол-центр, робота з текстами, відео);
  • захист від шахраїв (на деяких біржах немає цієї функції, замовник отримує дані виконавця, вони спілкуються поза майданчиком, що тягне за собою фінансові ризики);
  • напрацювання клієнтської бази.

При відчутних перевагах біржі виділяють ряд проблемних моментів:

  • оплата комісії за виконане замовлення (стягується автоматично);
  • низька оплата;
  • висока конкуренція серед новачків без досвіду, портфоліо;
  • необхідність оплати послуг майданчика при реєстрації;
  • тривалість виведення грошей (на окремих майданчиках кошти виведення 3-5 банківських днів за вирахуванням відсотка платформи, при швидкому виведенні відсоток підвищується).

Платформи для віддаленої роботи виконавців, замовників мають низку переваг, недоліків. Уважно вивчіть кожну перед вибором.

Freelancehunt

Популярна біржа для видалення. Замовлення у великій кількості регулярно оновлюються. Користувач проходить реєстрацію, бачить простий, зручний у використанні інтерфейс. Виконавець:

  1. Додає портфоліо.
  2. Вибирає спеціалізацію.
  3. Вказує формат співпраці.
  4. Визначає діапазон цін.
  5. Описує знання, уміння.

Заповнивши обов'язкові поля, користувач переходить до пошуку замовлень. Він відгукується на проєкти, що сподобалися. Після успішного виконання замовлення особистий рейтинг підвищується. Вартість проєктів відрізняється. Висновок доступний на:

  1. Вебмані.
  2. Банківська картка.

Користувачеві легко розібратися на майданчику. Біржа захищає його інтереси у вигляді безпечних угод. З мінусів фрілансери виділяють високу конкуренцію, складність у підвищенні рейтингу.

Kwork

Безкоштовна біржа для фрілансерів. Реєстрація займає 1-2 хвилини, потрібно заповнити стандартні поля з описом досвіду, умінь, цін. На кворку є завдання різного типу. Вказано мінімальну вартість роботи, з якою біржа отримує свій відсоток.

При початку роботи прив'яжіть картку до облікового запису. За потреби є можливість її замінити. Замовлення на майданчику оновлюються, можна переглянути рейтинг замовника, відгукуватись, якщо проєкт цікавить.

Біржі фріланса мають схожу схему роботу. Користувач платить комісію за можливість швидко знаходити проєкти, отримувати гроші. Вивчіть рейтинг майданчика, відгуки, особливості отримання коштів. Працюйте на перевірених майданчиках, де права користувача захищені.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити