Компанія JBS ліквідує наслідки кібератаки, в якій підозрюють хакерів з Росії

Головна > Війна > Компанія JBS ліквідує наслідки кібератак...
Author

Олександр Талов

02.06.2021, 10:10
Shares

3

Views

734

Компанія JBS ліквідує наслідки кібератаки, в якій підозрюють хакерів з Росії

businessinsurance.com

Учора, 1 червня, один із найбільших світових постачальників м’ясної продукції, американська компанія JBS SA, зупинила виробництво по всьому світу через кібератаку, яку пов’язують з російськими хакерами.

Кібератака на постачальника м’яса JBS SA спричинила закриття м’ясокомбінатів по всьому світу та звела нанівець п’яту частину всього виробництва яловичини у США, повідомляє Bloomberg

У Білому домі підтвердили кібернапад на компанію JBS та заявили, що запропонували допомогу для розв'язання проблеми.

Сьогодні компанія JBS SA, оголосила про "істотний прогрес" у ліквідації наслідків кібератаки. Компанія планує вже в середу відновити виробництво в Північній Америці й Австралії.

Про це йдеться в офіційному повідомленні генерального директора JBS USA Андре Ногейри, оприлюдненому на сайті компанії.

"Наші (комп’ютерні – ред.) системи повертаються в мережу, і ми не шкодуємо ресурсів для подолання цієї загрози. Ми маємо плани заходів з кібербезпеки для вирішення таких питань, і ми успішно їх реалізовуємо", - заявив глава американського офісу.

Він повідомив, що "з огляду на прогрес, досягнутий ІТ-фахівцями, а також командами на підприємствах за останні 24 години, переважна більшість заводів з виробництва яловичини, свинини, птиці та готових продуктів запрацює вже завтра".

Як повідомив Ногейра, виробничі комплекси в Мексиці та Великій Британії від атаки хакерів не постраждали та працюють у звичайному режимі.

Нагадаємо: Масштабних кібератак з території Росії зазнали трубопровід Colonial Pipeline, який забезпечує пальним Східне узбережжя США, а також федеральне агентства USAID.

4 травня компанія Toshiba Tec France Imaging System, яка є підрозділом японського конгломерату Toshiba, зазнала хакерської атаки з боку угруповання DarkSide.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

За минулу добу на Харківщині загинула людина, ще 13 поранених

Черговий ворожий терор проти мирного населення

16.05.2024 - 10:44

Arrow
Theme

Війна

Російські загарбники упродовж доби здійснили 18 штурмів позицій ЗСУ на Оріхівському напрямку,5 з них на Лівоберіжжі Херсонщини

На лівобережжі Дніпра тимчасово окупованої Херсонщини ворог здійснив 5 безуспішних штурмів. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції.

15.05.2024 - 12:39

Arrow

Вас це може зацікавити