Кличко повідомив про можливу зупинку транспорта у столиці при погіршенні ситуації з ковідом

Головна > Економіка > Кличко повідомив про можливу зупинку тра...
Author

Ольга Фединчік

24.03.2021, 13:45
Shares

2

Views

811

Кличко повідомив про можливу зупинку транспорта у столиці при погіршенні ситуації з ковідом

Віталій Кличко

championat.com

Мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу закликав киян користуватися громадським транспортом тільки за крайньої потреби.

Він наголосив, що столична влада не зупинила роботу громадського транспорту в місті через лише необхідність добиратися на роботу людям, які працюють на критично важливих підприємствах столиці.

"Ми добилися того, щоб під заборону не потрапив громадський транспорт. Він у столиці працює – за визначеним регламентом і з дотриманням норм безпеки. З наповненістю не більше 50 відсотків місць, що передбачені технічною характеристикою транспортного засобу. І тут би я хотів наголосити! Громадський транспорт під час карантину працює виключно для тих пасажирів, які добираються на роботу чи в невідкладних справах. Для киян, які працюють у сферах життєзабезпечення міста!" - сказав мер.

Він наголосив, якщо ситуація не поліпшиться, і міська влада, і Уряд будуть ухвалювати рішення щодо зупинки громадського транспорту в столиці.

"Також нагадаю, що, за обмеженнями "червоної" зони, установи, заклади, підприємства некритичних сфер повинні перевести співробітників на дистанційну роботу", – підкреслив Віталій Кличко.

Як повідомляє Київська міська державна адміністрація, у Києві за минулу добу зафіксували 1300 нових випадків захворювання на коронавірус. Померли 49 людей - це найбільша кількість смертей за добу від початку пандемії. Всього від ускладнень померли 3163 мкшканці столиці.

Серед тих, хто захворіли: 731 жінка віком від 18 до 92 років і 42 дівчинки від одного до 17 років. А також 482 чоловіки віком від 18 до 99 років і 45 хлопчиків від одного місяця до 17 років. Захворіли, зокрема, 32 медики.

Заповненість лікарень сьогодні – понад 74%.

До лікарень столиці минулої доби госпіталізували 137 пацієнтів. А також – 390 хворих – із підозрою на коронавірус. Інші – на самоізоляції під контролем лікарів.

Підтверджених випадків захворювання на сьогодні вже 155336. Коронавірус подолали 103122 мешканці столиці.

Нагадаємо: Як повідомляв раніше ІК, за минулу добу в Україні зафіксували 14174 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема, захворіли 750 дітей та 434 медпрацівники

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

На фронті упродовж доби відбулося 146 бойових зіткнень, тривають бої за м.Вовчанськ

Російські війська завдали 6 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 41 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та насе...

13.05.2024 - 08:54

Arrow
Theme

Політика

П'ять країн ЄС домовилися посилити контроль за дотриманням санкцій проти Росії

Угода посилить та уніфікує контроль ЄС за дотриманням візових вимог щодо Росії.

10.05.2024 - 10:52

Arrow

Вас це може зацікавити