Кількість постраждалих від ракетного удару по Курахову зросла 15 осіб

Головна > Війна > Кількість постраждалих від ракетного уда...
Author

Марія Куренко

22.09.2023, 10:22
Shares

4

Views

784

Донецька ОДА

Російські загарбники вночі завдали двох ракетних ударів по Кураховому, внаслідок чогобуло поранено 15 цивільних мешканців міста.

Про це повідомилаДонецька ОДА, інформує Інфокурс.

"Вночі росіяни завдали двох ракетних ударів по Кураховому — поранили 15 цивільних, пошкодили 20 багатоповерхівок. Також у громаді пошкоджено медичний заклад у Гострому, обстріляно Острівське", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що напередодні зранку росіяни обстріляли відносно віддалене від фронту Родинське Покровської громади, де пошкодили 16 будинків. Також під ударом тилова Удачненська громада , де під ударом опинився населений пунк у Молодецьке - поранено людину.

Фото: Донецька ОДА

На Волноваському напрямку Вугледар зазнав двох авіаударів і 35 артобстрілів, під вогнем Новоукраїнка. У Зеленому Гаю Комарської громади поранено людину, пошкоджено приватний будинок і сім багатоповерхівок.

За інформацією ОВА, на Донецькому напрямку, окрім Курахового, під постійними обстрілами були Красногорівка, Максимільянівка і Єлизаветівка Мар'їнської громади. На ранок росіяни тричі ударили по Авдіївці — в зоні ураження п'ять вулиць. У Гродівській громаді обстріляні Прогрес, Вовче і Євгенівка.

На Горлівському напрямку у Торецьку було поранено одну людину, пошкоджено інфраструктурний об'єкт і три будинки, ще один будинок пошкоджено у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджено промислову будівлю.

На Лисичанському напрямку пошкоджено чотири будинки у Званівці, у Лиманській громаді внаслідок обстрілів зайнялися дві пожежі.

Нагадаємо: Як інформував ІК, минулої доби ворог завдав 59 ракетних та 62 авіаційних удари, здійснив 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах.

Авіаційних ударів зазнали Грем’яч Чернігівської області; Дігтярне Сумської області; Огірцеве, Берестове, Копанки, Шийківка Харківської області; Невське Луганської області; Діброва, Андріївка, Міньківка, Кліщіївка, Північне, Архангельське, Єлизаветівка, Вугледар, Золота Нива, Урожайне, Старомайорське Донецької області; Білогір’я, Мала Токмачка, Роботине Запорізької області; Львове, Ольгівка, Тягинка Херсонської області.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити