Караоке-клуб – ідеальне місце для незабутнього вечора у колі друзів

Головна > Енергетика > Караоке-клуб – ідеальне місце для незабу...
Author

Марія Куренко

15.12.2021, 17:52
Shares

2

Views

1 122

Караоке-клуб – ідеальне місце для незабутнього вечора у колі друзів
null

Караоке за останні кілька десятиліть стало невід'ємним атрибутом веселих вечірок та посиденьок у колі друзів. Як наприклад тут: https://www.split.lviv.ua/karaoke/about-karaoke.html.

Але чи багато хто з нас знає, як і де виникла ця розвага, що захопила розуму і серця мільйонів шанувальників у всьому світі? Однозначно можна відповісти – шкода, але ні.

Трохи про історію виникнення караоке

Виникла ця захоплююча розвага в Японії. Слово утворилося із двох японських слів: кара (порожнеча) і окесутора (оркестр). Засновником дійства став барабанщик Іноуе Дайсуке, який сам не співав, але був дуже талановитим акомпаніатором. У 1971 році він створив перший автомат, який співаки-аматори використовували під час перерви, коли музиканти відпочивали. Перший апарат був досить простий і міг відтворювати музику пісень без слів, а слова пісень роздавали бажаючим надрукованими на аркушах паперу.

На той момент новинку мало хто оцінив, а автор ідеї її навіть не запатентував і не заробив на цьому жодних грошей. У 2004 році його щоправда відзначили врученням Шнобелівської премії, як людину, яка «відкрила людям новий спосіб вчитися терпимості по відношенню один до одного». Варто зазначити, що премія «Ig Nobel Prizes» була започаткована в 1994 році і її нагороди (за заявою оргкомітету) вручаються за відкриття, які «спочатку змушують сміятися, а потім задуматися».

Саме так і сталося з караоке – великі компанії з успіхом використали ідею Іноуе Дайсуке заробивши на ній мільйони.

Як працює караоке?

Принцип роботи караоке-систем полягає у відтворенні фонограм без вокалу з одночасним транслюванням на екрані монітору рядка тексту пісні, що змінює колір залежно від виконаної частини пісні, щоб співак міг орієнтуватися в ритмі та моментах пауз.

Як правило, ці пристрої мають функцію регулювання рівня гучності з мікрофона, пригнічення луни та ревербератор. Багато хто з них має фільтр, що вирізує діапазон частот голосу з фонограми. Караоке-системи відрізнятиметься комплектацією, функціоналом, інтерфейсом та звучанням. Караоке бувають:

  • караоке-програвачі;
  • аматорські караоке-системи;
  • професійні караоке системи.

Професійні системи відрізняються високою якістю звуку та зображення, зручним та зрозумілим інтерфейсом та зручним керуванням, а також чудовою базою професійних фонограм.

Ідеальне місце для меломана – краоке-клуб

Якщо Ви меломан та бажаєте у колі друзів заспівати улюблені хіти або здійснити ваш персональний дебют на сцені, то караоке клуб саме те місце, яке вам потрібне. Клуб надасть вам:

  • якісне професійне обладнання;
  • камерність залу караоке;
  • професійний звук:
  • унікальний інтер’єр;
  • допомогу співаючих адміністраторів;
  • список музичних композицій, що постійно оновлюється.

Атмосфера творчості та натхнення створить можливість розкрити свої таланти та вокальні можливості та водночас провести незабутній час у колі друзів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Укртрансбезпека відключила від системи "Шлях" 12 операторів

Перевізники відключені від системи строком на три місяці.

07.05.2024 - 13:25

Arrow
Theme

Політика

Сі Цзіньпін, Емманюель Макрон та президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн зустрілись у Парижі

Обговорили війну Росії в Україні, ескалацію на Близькому Сході, а також торгові відносини між КНР та Єс.

06.05.2024 - 14:41

Arrow

Вас це може зацікавити