Хочете відкрити свою стоматологію? Як не дати контролюючим органам її тут же прикрити?

Головна > Банки > Хочете відкрити свою стоматологію? Як не...
Author

Назар Лазебний

18.01.2021, 10:35
Shares

0

Views

1 101

Хочете відкрити свою стоматологію? Як не дати контролюючим органам її тут же прикрити?
null

Власна стоматологічна клініка – бізнес вигідний, але вкрай ризикований з точки зору проходження перевірок контролюючими органами. У чому складність відкриття стоматологічної клініки?

У тому, щоб власне відкритися, складнощів не так вже й багато. Фактично, головною перешкодою є лише отримання необхідної ліцензії, для чого, відповідно, потрібна якісна підготовка пакету документів.

Зазвичай, початківці бізнесмени не ризикують готувати документацію самостійно. Тому, вважають за краще, звертатися в спеціалізовані юридичні компанії, які допомагають відкрити стоматологічний бізнес правильно в найкоротші терміни – пояснює нам адвокат з київської юридичної компанії Альва Прайвесі.

Однак, коли бізнес вже відкрито – це лише початок шляху.

Що відбувається після запуску бізнесу?

Як тільки ваша стоматологічна клініка відкриється, ви станете об'єктом живого інтересу цілого спектру різних перевіряючих органів. Пожежна, епідеміологічна, податкова і, звичайно ж, всіма обожнювана Держпраці.

Інспектори кожної служби будуть претендувати на те, щоб знайти у вашій клініці порушення і виписати штраф, через розмір якого клініка, яка ще не встигла фактично почати роботу, може відразу і закритися. Прикладів тому – безліч.

Особливо в цьому плані, якщо можна так висловитися, «звірствує» Держпраці. Податківці, як правило, починають цікавитися бізнесом лише з часом, коли вже накопичується достатня кількість документів, в яких можна знайти порушення. А ось Держпраці цікавить в першу чергу як раз-таки відсутні документи, які бізнесмен ще не встиг підготувати.

Перелік таких обов'язкових документів досить великий. Найчастіше бізнесмен елементарно не встигає підготувати їх належним чином до першої перевірки.

Як можна змінити ситуацію в свою користь?

Досвідчені бізнесмени радять починати свій стоматологічний бізнес не самостійно, а при юридичній підтримці. Зрозуміло, що утримувати власного юриста в штаті стоматологічного кабінету не вигідно, так же само як і звертатися за допомогою, коли інспектори вже стукають в двері.

Найбільш вигідним в цій ситуації варіантом для стоматології є укладення договору зі спеціалізованою юридичною компанією – таким чином ви забезпечите себе повним юридичним супроводом бізнесу підприємства. Завдяки такому супроводу бізнесмен може перекласти всі клопоти з оформлення документації на досвідчених юристів, які добре розуміються в сфері ведення стоматологічного бізнесу.

Джерело: alvaprivacy.ua

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог продовжує атаки беспілотниками Запоріжжя, поранено дві жінки

Вони отримали легкі ушкодження, їм надано допомогу на місці.

28.03.2024 - 08:58

Arrow
Theme

Війна

Три російські «Шахеди» вдарили по гімназії у Ізюмі, є поранений

Внаслідок російських обстрілів на Харківщині за минулу добу постраждали четверо людей.

27.03.2024 - 10:34

Arrow

Вас це може зацікавити