Халімон пішов з посади голови Чернігівського обласного осередку партії Слуга народу

Головна > Енергетика > Халімон пішов з посади голови Чернігівсь...
Author

Олександр Талов

23.01.2023, 14:06
Shares

2

Views

635

Халімон пішов з посади голови Чернігівського обласного осередку партії Слуга народу

Голова Чернігівської обласної організації партії "Слуга народу" Павло Халімон

radiosvoboda.org

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк прийняла відставку народного депутата Павла Халімона з посади голови Чернігівської обласної організації партії "Слуга народу".

Повідомлення про це оприлюднено на сайті СН 23 січня, інформує Інфокурс.

Виконувача обовʼязків голови партійного осередку призначать незабаром. Рішення про обрання нового голови обласної організації ухвалять на конференції обласної організації у визначені статутом партії терміни.

Напередодні глава фракції Давид Арахамія повідомив, що Халімона звільнять з посади заступника голови фракції "Слуга народу" через скандал пов'язаний з придбанням ним у розпал війни елітного маєтоку в центрі столиці.

"Якщо ти народний депутат і маєш пару зайвих мільйонів гривень, то ти повинен допомогти своїй країні. Це твій обов’язок. Тому, звичайно, етична складова цього вчинку суперечить нашим цінностям і нашому баченню того, чим під час війни має займатися народний депутат. За це Павло Халімон буде звільнений із посади заступника голови нашої фракції" - написав Арахамія у Телеграм.

Він додав що відносно інших форм відповідальності, "Слуга народу" закликає правоохоронні органи розпочати розслідування і дати юридичну оцінку цим подіям та уразі порушення Халімоном закону він повинен понести покарання.

Нагадаємо: 23 січня "Українська правда" оприлюднила розслідування про те, що Павло Халімон у червні 2022 року придбав розкішний маєток на Печерських пагорбах вартістю мільйони гривень, оформивши його на іншу людину — Котеленець Анастасію Миколаївну. Будинок разом із земельною ділянкою площею 10 соток коштував 10,3 мільйона гривень. Водночас, згідно з сайтами з продажу нерухомості, будинки поблизу Ботанічного саду такої ж площі коштують близько 50—60 мільйонів гривень.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити