glo - розумний гаджет для нагрівання тютюну

Головна > Міжнародне > glo - розумний гаджет для нагрівання тю...
Author

Ольга Фединчік

05.10.2021, 22:01
Shares

3

Views

1 153

«Той, хто не дивиться вперед, опиняється позаду», - сказав одного разу автор роману «Машина часу» Герберт Джордж Уеллс.

І цей вислів, як найкраще, відображає прагнення тих людей, які знаходяться в пошуку альтернативи звичайному тобакопалінню. До того ж сучасний стрімкий час спонукає людину повсякчас змінювати свій стиль життя, щоб відповідати цьому стрімкому темпу та користуватися набутками сучасних іноваційних технологій.

Саме такою технологією стала технологія glo, яка використовує індукційне нагрівання тютюну без горіння, без створення попелу та майже без наявності характерного амбре після вживання звичайніих цигарок.

Слід зауважити, що тютюновмістні вироби для нагрівання не є повністю безпечними і викликають звикання та належать до використання повнолітніми особами.

Що таке пристрій glo і як він виглядає?

Glo – це ергономічний пристрій для нагрівання тютюну, який завдяки своєму вишуканому дізайну додасть особливу нотку вашому персональному стилю, створить неповторний настрій та подарує широку лінійку неповторних смаків.

Над розробкою технології glo ™ працювали вчені, експерти з тютюну та інженери Центру досліджень і розробок «Бритіш Американ Тобакко», а дизайнери компанії доклали немло зусиль, щоб пристрій мав надсучасний та елегантний вигляд з витонченими лініями та вишуканими кольорами і текстурами.

Наразі компанія пропонує широку лінійку моделей пристрою.

  • glo™ hyper
  • glo™ pro

Обидві моделі мають технологію «індукційного нагріву», що забезпечує прискорене нагрівання стіків: 10 секунд в режимі Boost та і 20 секунд в режимі Standard.

До того ж завдяки цій інноваційній технології нагрівання в glo™ pro забезпечує більш цікаві смакові відчуття в процесі використання розумного девайса.

Пристрої glo працюють зі спеціальними стіками. Glo™ hyper використовує стіки деми, а glo™ pro – нано. Стіки деми мають на 30% більше тютюну ніж нано.

Стіки складаються з:

  • tube-фільтр;
  • повітряна камера;
  • високоякісний тютюн.

Як повідомляє gorod.cn.ua, порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартних сигаретах, які містять приблизно 9 мг смол і аерозолю від нагрітого до 245-280°С тютюну в пристрої glo™,показує, що аєрозоль містить на 90% менше токсинів. При цьому було проведено порівняння 9 шкідливих компонентів, рекомендованих ВООЗ до зменшення.

Обидва девайса дозволяють за один заряд здійснювати до 20 послідовних сеансів. Час зарядки пристроїв до 3,5 години.

Як користуватися девайсом?

  • відсунути затвор зверху пристрою та закласти стік у нагрівальну камеру;
  • натиснути та утримувати кнопку до початку легкої вібрації, яка сповістить про те, що процес нагрівання розпочався та можна відпустити кнопку;
  • розпочати сеанс, який триває залежно від режиму близько 3-4 хвилин.

Палітра смаків

Смак стіків відрізняється різноманітністю - від класично тютюнових до фруктових та ягідних або карамельних композицій. Для вибухового смаку пропонуються спеціальні капсули.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

На фронті упродовж доби відбулося 146 бойових зіткнень, тривають бої за м.Вовчанськ

Російські війська завдали 6 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 41 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та насе...

13.05.2024 - 08:54

Arrow
Theme

Політика

П'ять країн ЄС домовилися посилити контроль за дотриманням санкцій проти Росії

Угода посилить та уніфікує контроль ЄС за дотриманням візових вимог щодо Росії.

10.05.2024 - 10:52

Arrow

Вас це може зацікавити