Генштаб ЗСУ оприлюднив термінове звернення до російських військових

Головна > Енергетика > Генштаб ЗСУ оприлюднив термінове звернен...
Author

Назар Лазебний

24.10.2022, 14:14
Shares

1

Views

499

Генштаб ЗСУ оприлюднив термінове звернення до російських військових

Reuters

Генеральний штаб ЗСУ опублікував звернення до російських військових із закликом не брати участі у воєнних злочинах режиму Путіна і здаватися в полон.

Звернення оприлюднила пресслужба Генштаба ЗСУ у понеділок, 24 жовтня, інформує Інфокурс.

Ви перебуваєте на території чужої країни і берете участь у військових злочинах російського керівництва. Щодня вас кидають на забій. Для вашого командування ви – витратний матеріал. Втрат ніхто не рахує. Поставте собі запитання: “За що ви воюєте?” За страх ваших вождів втратити владу, за їхній спосіб життя, створений на грошах, вкрадених у вас і ваших сімей, за їхню тупість і некомпетентність?”, – йдеться в повідомленні.

У зверненні зазначається, що Україна ніколи не загрожувала Російській Федерації. Російські війська воюють не з НАТО, скільки б про це не говорили кремлівські пропагандисти. Вони воюють проти України, проти українського народу, а Збройні сили України захищають свій народ і свою країну від вашої агресії.

"Ми готові захищати свої будинки, сім’ї, дітей і майбутнє до останнього. Подумайте і ви про свої сім’ї, вашим близьким потрібні живі, здорові батьки, чоловіки і сини, потрібні будинки. Життя дано не для того, щоб виконувати злочинні накази путінського режиму. Збережіть своє життя і майбутнє – відмовтеся від участі в кривавій путінській війні. Складіть зброю заради вашого безпечного і мирного майбутнього”, – наголосили в Генштабі ЗСУ.

Також у зверненні зазнечені всі можливі інтернет-ресурси, чат-боти, номери телефонів за якими є можливість звернутися при бажанні здатися в полон та умови які необхідно виконати.

"Збережіть своє життя! Збережіть свої честь та гідність! Поверніться до своїх родин та живіть мирним життям - це краще чим залишитися мертвим окупантом у чужій країні. Зробіть правильний вибір!"- підкреслили у Генштабі.
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити