Естонська оборонна компанія вироблятиме ракетні системи в Україн

Головна > Міжнародне > Естонська оборонна компанія вироблятиме ...
Author

Назар Лазебний

18.09.2024, 14:25
Shares

4

Views

543

Дипломатичний скандал: Естонія закриє Фінську затоку для рф - Останні та  актуальні новини України та світу, новини дня онлайн - Україна Молода
umoloda.kyiv.ua

Естонська оборонна компанія Frankenburg Technologies оголосила, що почне виробництво протидронових ракетних систем в Україні.

Про це повідомляє агенція Bloomberg, посаду гендиректора оборонної компанії в Україні обійняв Сергій Кошман.

"Нещодавно створена естонська оборонна компанія оголосила, що почне виробляти протидронові ракетні системи в Україні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, "заява компанії Frankenburg Technologies є ознакою зацікавленості європейських виробників зброї у відкритті виробничих потужностей на українській землі".

Компанія Frankenburg Technologies була створена у січні за участю провідних діячів оборонної та технологічної промисловості Естонії. Компанію консультує екскомандувач Силами оборони Естонії генерал Естонії Мартін Герем, а генеральний директор Milrem Robotics Кулдар Ваарсі приєднався в якості стратегічного інвестора.

Співзасновником компанії є Тааві Мадіберк, генеральний директор естонського виробника суперконденсаторів Skeleton Technologies, який має інвестиції в Німеччині та Франції і технологічне партнерство з Siemens. Згідно з документами компанії, із Frankenburg Technologies пов’язаний Маргус Ліннамяе, один з найбагатших бізнесменів Естонії.

Нагадаємо: 10 червня у межах спільного підприємства Укроборонпрому з Rheinmetall відкрито перший спільний цех з ремонту та виробництва німецької бронетехніки в Україні.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог атакує на 12 напрямках, найактивніше на Покровському та Курахівському - 86 атак за добу

Загалом, протягом минулої доби зафіксовано 187 бойових зіткнень.

19.09.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Спорт

Усика відпустили після арешту в аеропорту Кракова

Український боксер наголосив, що інцидент вичерпаний і він вільний.

18.09.2024 - 10:12

Arrow

Вас це може зацікавити