Екзотичне вугілля для кальяну з тропіків: де купити?

Головна > Столиця > Екзотичне вугілля для кальяну з тропіків...
Author

Марія Куренко

03.01.2023, 11:30
Shares

2

Views

753

Екзотичне вугілля для кальяну з тропіків: де купити?
null

Сучасні види вугілля включають деревний, горіховий, а також із кокосової стружки, яке при горінні виділяє характерний аромат цього горіху з тропічних лісів та з побережжя океану. Воно буває у великих, малих та середніх кубиках, продається й у брикетах. Тривалість тління досягає від 40 до 120 хвилин, що також можна вибрати в різному інтервалі часу. На вибір куріння до 1, 1,2 та 2 годин для повного релаксу.

Недорого купити вугілля для кальяну різноманітних видів та термінів згоряння пропонує інтернет-магазин «Димок» у Києві. Тут приймають замовлення також на кокосове вугілля та доставляють товар у всі населені пункти України та інших країн. За пересилку платить замовник оригінального товару, який високо цінується у всьому світі.

Особливості кокосового вугілля для кальяну

М’який та ніжний, освіжаючий аромат кальяну із присмаком кокосу збуджує уяву та переносить до райських куточків планети. Це один із найулюбленіших смаків покупців, які цінують екзотичні смаки та не відмовляють собі у такій спокусі. На відміну від традиційного тютюну, кокос діє на рецептори більш делікатно та звабливо.

Натуральне вугілля із кокоса:

  • одержують перемелюванням та пресують із подрібненої шкаралупи;
  • акумулює значну кількість природної енергії;
  • має велику теплоємність, горить довше за інші.

При цьому кокос також довше й розпалюється у порівнянні з деревним, але має більш тривалий період горіння. Тому для куріння його витрачається менше порівняно з іншими.

Якщо у вас обмаль часу для куріння кальяну, можна вибрати швидкозаймисте вугілля. Випускається також саморозпалювальний вид у таблетках. Але досвідчені кальянники все ж таки віддають перевагу натуральному продукту.

Переваги кальяну з кокосом

Чистий екологічний продукт є на 100% натуральним, у ньому відсутні різні домішки для швидкого розпалювання, які можуть впливати на аромат. Він також залишає після куріння менше попелу.

Кокос має характерні особливості:

  • довго запалюється, але й довго горить;
  • куріння не викликає залежності;
  • натуральний вид, із кокосової стружки;
  • його треба менше, ніж деревного, але й ціна вища.

Купити кокосове вугілля для кальяну за невисокою ціною можна в інтернет-магазині «Димок» в Україні. Тут пропонують все необхідне для багатих традицій кальянокуріння та швидко доставляють за вказаною покупцем адресою. Широкий вибір включає також деревне, горіхове вугілля для кальяну, різні екзотичні суміші з рідкісних рослин та фруктів, цитрусових, ліан, ягід, овочів, які ростуть лише в райських місцях планети.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити