Два українські фільми стали переможцями баварського кінофестивалю П'ять озер

Головна > Енергетика > Два українські фільми стали переможцями ...
Author

Олександр Талов

02.09.2021, 11:15
Shares

3

Views

651

Два українські фільми стали переможцями баварського кінофестивалю  П'ять озер

beiunsinbayern.de

Дві кінострічки українських режисерок Наталки Ворожбит і Катерини Горностай стали переможцями баварського кінофестивалю "5 озер".

Про це повідомляє пресцентр Генерального консульства України в Мюнхені.

“На цьогорічному міжнародному кінофестивалі "5 озер" відразу дві українські кінострічки отримали високі нагороди. Наталя Ворожбит перемогла у номінації "Perspektive Junges Kino 2021" за фільм "Погані дороги", а Катерина Горностай виграла головний приз "Fünf Seen Filmpreis 2021" за фільм "Стоп-земля", - ідеться у повідомленні.

Генеральний консул України в Мюнхені Юрій Ярмілко виступив на церемонії нагородження та прийняв відзнаки від імені українських режисерок.

Участь у фестивалі "5 озер" відбулася за фінансової та організаційної підтримки Генерального консульства України в Мюнхені та Українського Інституту.

Нагадаємо: Щороку у вересні в Баварії проводиться Міжнародний кінофестиваль П'яти озер, який вже встиг зарекомендувати себе як один з найбільш цікавих арт-хаусних кінофестивалів Німеччини. Покази фільмів проходять під Мюнхеном, на Штарнберзькому озері, звідки фестиваль і бере свою назву. Величезний кіноекран під відкритим небом, на березі озера, з видом на Альпи, збирає щорічно все більше глядачів і шанувальників хорошого кіно.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити