Дизайн кухні або як перетворити нудне приміщення на улюблене місце всієї родини

Головна > Бізнес > Дизайн кухні або як перетворити нудне пр...
Author

Ольга Фединчік

13.12.2022, 11:06
Shares

3

Views

964

Дизайн кухні або як перетворити нудне приміщення на улюблене місце всієї родини
null

Ти більше, що в сучасній квартирі або будинку з правильно організованим простором кухня перетворюється на найвідвідуваніше і найулюбленіше місце для всієї родини. Адже вранці тут можна випити чашку ароматної кави і послухати найактуальніші новини або повечеряти всією сім'єю за приємною бесідою про день,що минув а, можливо, провести чудово час у колі друзів або родичів насолоджуючись не тільки смачною їжею, але й чудовим дизайном інтер'єру.

Для того, щоб все було саме так, необхідно вибрати правильну компанію та дизайнера, які слова кухня дизайн перетворить із задуманого та бажаного на реальність з урахуванням усіх сучасних трендів та Ваших фінансових можливостей.

Що таке дизайн-проект кухні?

Дизайн-проект кухні - це візуалізація бажаного інтер'єру приміщення, підкріплена планами, кресленнями, а також необхідною документацією для будівельників з урахуванням побажань клієнта щодо стилю, ергономіки, побутової техніки, меблів, розташування комунікацій та необхідних будівельних норм. Якщо коротко, то це комплексне інженерно-технічне рішення професійного дизайнера.

Зазвичай дизайн-проект кухні виконується в паперовому та електронному вигляді. У нього входить:

  • план замірів з урахуванням комунікацій;
  • план монтажу чи демонтажу перегородок, покриття для підлоги та стелі;
  • план розташування меблів;
  • план розміщення електричних розеток, вимикачів, приладів для освітлення (основних та додаткових);
  • розгортки по стінах;
  • креслення меблів, що будуть використанні або специфікації у випадку серійних меблів;
  • плани комунікацій та розташування сантехніки;
  • 3D-візуалізація за бажанням клієнта.

Компанія NewStroy пропонує своїм клієнтам три види дизайн проекту:

  1. Технічний дизайн проект (пакет креслень)
  2. Оптимальний дизайн проект (пакет креслень + 3D- візуалізація)
  3. Дизайн для цінителів часу (пакет креслень + 3D-візуалізація + авторський супровід+ комплектація)

Стилі дизайну кухні

Дизайнери компанії мають індивідуальний підхід до кожного клієнта - уточнюють особисті побажання, на основі яких можуть бути запропоновані варіанти дизайну або у випадку, якщо не підходить жоден із запропонованих, розроблять новий з урахуванням індивідуальних вимог і побажань.

Наразі популярні наступні стилі дизайну кухонь:

Класичний - прості форми і лінії, відсутність надлишкового декору, натуральні меблі та тканини у елементах оздоблення, статусні елементи класичного декору (вази, посуд, картини, освітлювальні прилади) Суміжними напрямками стилю є бароко, прованс, вікторіанський, англійський, вінтаж.

Сучасний - використання геометричних форм, відсутність різьблення на меблях та ліпнини на стелі та стінах, гра на контрасті кольорів та використання у декорі хромованих чи лакованих поверхонь. Функціональність та можливість трансформації меблів, вбудована техніка, ергономічність пространства.

Лофт - використання в інтер’єрі металу, шкіри, “нефарбованих” чи зістарених поверхонь, кам’яної кладки, важкі і масивні або навпаки легкі елементи меблів простої форми, стельові балки та майже промислові світильники, мала кількість декору.

Модерн - приглушені кольори та плавні лінії, відсутність гострих кутів та мінімум декору. Частий дизайнерський прийом цього стилю це асимметрия, вітражні вставки у меблях та вітражні вікна, м’які меблі округлих форм, не яркий текстиль.

Хайтек - чи інакше урбаністичний стиль тяжіє до мінімалізму і функціональності починаючи від меблів і закінчуючи побутовою технікою. Прямі ліній та гострі кути, контрастні кольори, багато металевих предметів та елементів декору, абстракція у картинах та багато світла.

Проте це лише основні напрямки дизайну, який має тенденцію постійно оновлюватися або поєднувати кілька напрямків в одному проекті. Все залежить тільки від Вашого смаку, фінансів та креативності дизайнера.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

19 населених пунктах Херсонщини були під ударами російських військ, восьмеро поранених

Пошкоджені багатоповерхівка та 21 приватний будинок, господарча споруда, гаражі і три автомобілі, об'єкти комунальної та сільськогосподарської інфраст...

20.05.2024 - 09:34

Arrow
Theme

Спорт

МОК заборонив російським журналістам використовувати символіку країни на Олімпійських іграх в Парижі

Цього року російські та білоруські спортсмени можуть брати участь у Олімпіаді у нейтральному статусі та лише в індивідуальних видах спорту.

17.05.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити