Де купити модні футболки та худі Goldi

Головна > Банки > Де купити модні футболки та худі Goldi
Author

Марія Куренко

07.03.2023, 10:26
Shares

1

Views

910

Де купити модні футболки та худі Goldi
null

Популярність відомого українського бренду базується на мультифункціональності, гармонійності та комфорті кожного елемента сезонних колекцій. Де купити актуальні новинки Goldi для дітвори та дорослих?

Онлайн-магазин Goldi

Максимально зручний формат сімейного шопінгу: інтернет-магазин Goldi відкритий цілодобово, доступний з будь-якої точки світу, старт продажів нових моделей одночасно з оновленням сезонних колекцій монобрендових бутиків Голді.

Переваги покупки в інтернет-магазині Goldi

  • вас приємно здивує справжня ціна виробника, без націнок посередників;
  • легко замовити оптову партію товару або підібрати монобрендову сезонну капсулу;
  • у картці товару фотографії моделі, великий план окремих елементів, принтів, фурнітури, кишень, лейблів;
  • зручна розмірна сітка не дає помилитися у виборі моделі;
  • кілька варіантів оплати покупки;
  • доставка Новою поштою за 1-3 дні.

Компанія відстежує відгуки покупців у соціальних мережах, на сайті є прямі контакти менеджерів відділу продажів готової продукції.

Фірмові магазини льонокомбінату Goldi

Цехи льонокомбінату в Рівному стали першим великим виробничим майданчиком української компанії повного циклу, сьогодні фабрики і магазини компанії працюють у різних областях України. Голді виробляє якісний трикотаж, забарвлює тканини нетоксичними барвниками із застосуванням системи очищення води зворотним осмосом.

Голді постійно інвестує в модернізацію обладнання, в цехах встановлені новітні верстати німецьких брендів. Компанія відповідає європейським нормам еко-безпеки: енергопостачання цехів у Рівному забезпечують сонячні панелі, більшість сировини біорозкладна.

У фірмових магазинах Goldi представлені актуальні колекції бренду для дітей і дорослих: унісекс, жіночі та чоловічі сезонні капсули, білизна, футболки, штани, худі, лонгсліви, верхній одяг, рушники та модні аксесуари.

Модні новинки Goldi сезону 2023

Хіт продажів - футболки, лонгсліви та світшоти з патріотичними принтами, які часто обирають для публічних виступів українські політики вищого рівня, топові бізнесмени, журналісти, блогери. Принти запатентовані, в магазинах Голді покупець отримує оригінальну продукцію з якісно нанесеними гарячим термодруком принтами.

Популярні спортивні сети: кроп-топи, майки, велосипедки, джогери. Літній гардероб модниці поповнюють стильними шортами з високою посадкою.

Красивий, якісний і недорогий одяг - це реальність. Якщо купувати його в магазині Goldi.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Банки

З 1 листопада МВФ зменшив свої комісії, що допоможе Україні з виплатою держборгу

"Ця реформа допомагає МВФ і надалі служити на благо наших держав-членів у світі, що змінюється", - зазначила директор-розпорядник Міжнародного валютно...

14.10.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити