ДБР провело обшуки у зрадника Сальдо

Головна > Банки > ДБР провело обшуки у зрадника Сальдо
Author

Марія Куренко

06.01.2023, 17:44
Shares

2

Views

655

ДБР провело обшуки у зрадника Сальдо

dzen.ru

Працівники Державного бюро розслідувань провели обшук у так званого "губернатора" тимчасово окупованої Херсонської області колаборанта Володимира Сальдо.

Про це повідомило ДБР, інформує Інфокурс.

У його маєтку та за місцем проживання поплічників зрадника виявлені документи з російської федерації з прямими вказівками до вчинення злочинів проти України.

Фото: Генеральна прокуратура

Є відомості щодо структури адміністрації загарбників та нарахування зарплатні в рублях. Знайдені конспекти, в яких занотувались особливості законодавства рф. Також виявлені довідки щодо херсонських патріотів та активістів.

"Окремої уваги заслуговує бібліотека Сальдо, де він напевно і набирався ідеології щодо великої росії. Поряд з такими виданнями, як "Императрица Екатерина ІІ", "россия. Великия Судьба", "москва. Размышления в фотографиях", сусідить посібник "Радость сексу. Книга о премудростях любви". Також багато радянської геральдики та нагород і георгіївських стрічок", - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо: Прокурори Херсонської обласної прокуратури вже скерували до суду обвинувальні акти стосовно "голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області" загарбників, його заступника та так званого "голови Херсонської міської адміністрації". Їм інкриміновано державну зраду, колабораційну діяльність, виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікацію її учасників (ст. 111, ст. 111-1, ст. 436-2 Кримінального кодексу України).

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити