Цікаві варіанти ліжок у дитячу кімнату

Головна > Міжнародне > Цікаві варіанти ліжок у дитячу кімнату
Author

Марія Куренко

11.12.2021, 19:44
Shares

3

Views

739

Цікаві варіанти ліжок у дитячу кімнату
null

Правильний вибір ліжка гарантує дитині здоровий сон і комфорт упродовж всього часу її перебування на дитячій території.

Незмінні критерії, якими треба керуватись при виборі меблів в дитячу кімнату, це:

  • екологічність виробу;
  • безпечність та надійність конструкції;
  • параметри спального місця повинні відповідати стандартам, що враховують вік користувача;
  • наявність ортопедичної основи ліжка.

Створити справжній затишок у дитячій оселі допоможе сучасно оформлене спальне місце. Тому до обов'язкових критеріїв бажано додати:

  • функціональність;
  • цікавий дизайн.

Як здивувати дитину ліжком?

Головна умова - дизайн та конструкція ліжка мають відповідати віковим особливостям малечі.

Новонароджену дитину на деякий час задовольнить:

  • безпечна люлька овальної форми;
  • класична модель з екологічної деревини з шухлядами для білизни та з повивальним столиком;
  • ліжко-будиночок для немовляти, декороване легкими фіранками.

Дитина дорослішає, і ліжко не влаштовує її вже не тільки за розмірами, а і по функціоналу. Свої пріоритети щодо зовнішнього оформлення меблів формуються згідно зі статевою приналежністю та естетичними вимогами. Характер, темперамент і смакові уподобання впливають на організацію місця сну та відпочинку.

Як оформити дитячу кімнату для двох дівчат: ідеї для дизайну. Ідеї \u200b\u200bдизайну дитячої кімнати для двох дівчаток Дитяча для двох дівчаток своїми руками

Купа дизайнерських проектів різноманітного оформлення спальних місць для дітей різного віку втілюється у яскраві оригінальні вироби:

  • оригінально та стильно виглядає ліжко-будинок з невисоким тином для дітей від 3 років: конструкція затишна й одночасно безпечна. Зручний момент - огорожа фіксує постільну білизну і спальне місце має охайний вигляд;
  • дизайнери врахували про різноманітні уподобання хлопців-автолюбителей дошкільного віку і запропонували широкий вибір моделей ліжок у вигляді поліцейської машини, ретромобіля, перегонової тачки, таксі. Конструкція зручна і надійна, містить безпекові елементи, повноцінне спальне місце має ортопедичну основу. Аналогічні варіанти створені та для дівчат: оздоблені яскравим принтом, з узголів'ям у вигляді серця або квітки, у формі кішки, собаки, динозавра, або карети для принцеси.
  • потурбувались розробники дитячих меблів про дошкільнят і молодших школярів, враховуючи, що нудьга їм не до вподоби й дуже потрібно місце для реалізації активності, і знайшли універсальне рішення для дитячої кімнати -ліжка будинки. Двоповерхова конструкція поєднує комфортне спальне місце і зону для гри та відпочинку. Хлопці та деякі дівчата віддадуть перевагу конструкції зі сходами, турником, канатом та іншими “тренажерами”. Дівчатам до душі моделі затишною зоною відпочинку. Привертає до себе увагу оригінальне зовнішнє оформлення конструкції: піратський корабель, намет, печера, будинок на дереві, казковий замок.
  • актуальний вибір для підлітків - ліжко-чердак. Спальне місце розташовано на високих опорах, що дозволяє облаштувати знизу робочий простір, або влаштувати зону для гри та відпочинку.
  • практичний варіант для підлітків - багатомодульне ліжко-трансформер. Компактне рішення з модним дизайном і підвищеною функціональністю не займає багато місця і відповідає сучасним вимогам.

Дизайн дитячої кімнати для хлопчика | ibud.ua

Дитяче ліжко на протязі від 0 до повноліття змінює зовнішній вигляд і зростає разом з дитиною. Веселе оформлення і комфортне місце для сну позитивно впливає на здоров'я та емоційний стан свого користувача.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити