Чим відома компанія Hörmann?

Головна > Енергетика > Чим відома компанія Hörmann?
Author

Назар Лазебний

22.07.2022, 18:00
Shares

1

Views

1 041

Чим відома компанія Hörmann?
null

Hörmann — сімейна компанія, продукція якої відома по всьому світу як серед професійних архітекторів, так і серед приватних забудовників. Кожне покоління власників працювало задля розвитку компанії та розширення асортименту продукції. На сьогодні німецький концерн реалізував понад двадцять мільйонів одиниць сертифікованої будівельної продукції по всьому світу, серед якої:

  • Вхідні та міжкімнатні двері.
  • Автоматичні електроприводи.
  • Гаражні та промислові ворота.
  • Перевантажувальна техніка тощо.

Незважаючи на воєнний стан, компанія Hörmann працює і буде працювати в Україні, а також шукає нових дилерів для співпраці.

Від сімейного підприємства до великого концерну: історія успіху бренду

Історія компанії починається в Німеччині 30-х років минулого сторіччя. У 1935 році Август Хьорман вирішує відкрити сімейне підприємство Bielefelder Stahltore з виробництва гаражних воріт. Основний девіз компанії: «Гарне ім’я потрібно заслужити»‎. Весь процес виготовлення продукції потребував багато ручної праці, що уповільнювало розвиток компанії.

io0jvldAejH0O6O2etxtibJBlIvGc8_BzU2gFnpA9kE9RoGaeP6HfDYtVpT7FWdUttXpKuPQ7kcJKHafJaNX4VFXYjuwnEwdYwQWnOtsB6Ods8wR8PHz6UsKKen5YV_tdkekESDZRqYWqV_WRAozv4w

У 1944 році посаду голови сімейного підприємства обіймає син засновника Герман Хьорманн, який створив міцний фундамент для розвитку компанії на наступні десятиліття. За його участю невелика майстерня перетворилася у масштабну фірму, яка налагодила промислове виробництво продукції в галузі будівництва і розширила ринок збуту на декілька європейських країн.

Історія великого успіху Hörmann починається з випуску воріт Berry, який став можливим завдяки співпраці компанії з американським бізнесменом Гленном Беррі. Він запропонував інноваційну ворітну систему, яка згодом стала популярною на всьому європейському ринку. Для промислового виробництва нової моделі воріт Герман Хьорманн впроваджує на підприємстві нову автоматизовану конвеєрну технологію. Результатом співпраці підприємців стала рекордна кількість проданих воріт Berry — понад мільйон копій.

На цьому розвиток компанії не припиняється. Керівництво розширює асортимент продукції, впроваджує нові технології та співпрацює з лідерами ринку. Hörmann починає виготовляти кімнатні та вхідні двері, бокові двері гаражів, розширюється модельний ряд гаражних воріт. Завдяки інтеграції компаній Schörghuber та Huga, які на той час вважалися лідерами у дверній промисловості, інженери Hörmann розробляють сучасні моделі дверних конструкцій.

Черговим хітом продажу на європейському ринку стали енергоефективні двері Thermo65 для індивідуального житла. Зараз німецький виробник виготовляє широкий модельний ряд дверей для дому. До кінця цього літа можна придбати сучасні двері для будинків IsoPro65 за спеціальною пропозицією, які підійдуть під будь-який архітектурний стиль та надійно захистять від несанкціонованого проникнення.

gDRT2YUQjWD-YwHf9SdgdcV1wLE8Vqc3GLqzXHs8u1unyFUD0C7AybNckTPo7i6OEa8tXpuVQT7p6DnETvKVIx_YXlzSztL6AZ6qqry_TFbeYhRZa3baxxu8AHVzguf8lv_7epy6IFlgDRdCGRWf0S0

Гаражні ворота Hörmann — надійність і безпека

Німецький виробник www.hörmann.ua пропонує декілька видів гаражних воріт, які відрізняються своїми конструктивними особливостями:

  • Гаражні секційні ворота. Полотно воріт складається із невеликих поворотних секцій. У процесі відкриття вони складаються під стелю, що значно заощаджує робочий простір. Секційні ворота відрізняються високим рівнем теплоізоляції та захисту від вологи, що мінімізує негативний вплив атмосферних явищ. В асортименті присутні різні мотиви, кольори та поверхні воріт.
  • Підйомно-поворотні ворота. Легендарна конструкція воріт виготовляється уже понад п’ятдесят років. Виробник пропонує ворота із високоякісної сталі та масивної деревини. Робочі пружини відрізняються високою міцністю, що робить ворота надійно захищеними від обриву навіть після довготривалої інтенсивної експлуатації.
  • Ролетні ворота. Цей тип воріт є універсальним у застосуванні. Конструкція виготовлена так, щоб забезпечити максимальний простір не тільки в приміщенні гаража, а і перед ним. Привід воріт простий в експлуатації та не потребує професіональних знань і навичок в обслуговуванні. Функція плавного старту та зупинки гарантує безпеку та довговічність роботи.

-G9-R0CQZ6Z5cT7cUOxxOq5z5w0HySnA7Tm1qa5j2TYIhm1Go0ZlYHV84ZdYaMiiqlkH5-khlkL32Ou6da0l4744Z3wcNvYKEMqNu4ZED1ca3cOgPcjn2PQ7_TxFlV5VQHDLmgefwv4TzEPBSC9mlEU

На офіційному сайті компанії представлені різноманітні моделі гаражних воріт. Завдяки широкому вибору кольорів, мотивів і поверхні полотна кожен підбере модель, яка максимально підійде під будь-який архітектурний дизайн. Усі ворота є функціональними та поставляються з надійними електроприводами, керувати якими можна дистанційно. Замовляйте продукцію Hörmann на сайті виробника і долучайтесь до європейських технологій.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Економіка

До експлуатації у ЗСУ допустили ще 18 зразків озброєння та військової техніки

Окрім того, пройшли кодифікацію, тобто введені у військову експлуатацію, ще 24 ОВТ.

16.05.2024 - 12:05

Arrow
Theme

Війна

Унаслідок атаки міста Дніпро загинуло двоє людей

Пошкоджено інфраструктуру, є поранені

15.05.2024 - 15:11

Arrow

Вас це може зацікавити