Чи можливо взагалі швидко вивчити англійську мову?

Головна > Банки > Чи можливо взагалі швидко вивчити англій...
Author

Олександр Талов

09.03.2021, 11:16
Shares

0

Views

1 149

Чи можливо взагалі швидко вивчити англійську мову?
null

Актуальність вивчення англійської мови, для громадян України виходить на перший рівень по важливості. Країна перебуває у стані, коли уряд намагається переорієнтувати економіку країни на європейський так західно-атлантичний ринок. Звісно, що за кордоном бізнес спілкується англійською мовою.

Для пересічного підприємця з України, який звик заробляти гроші на країнах близького закордоння, англійська за ступенем важливості була далеко не вагомою мовою. Більшість партнерів використовували російську для торгівлі та здійснення угод. Але наразі ситуація стрімко змінюється навіть для військових, яким вже необхідно орієнтуватись у своїй справі на стандарти НАТО. Зрозуміло, що й до мови потрібно пристосовуватись. А мова ця – англійська.

Головна питання: чи можливо швидко вивчити англійську?

Це просте питання, що не має конкретної відповіді. Дуже багато чинників і факторів, що будуть впливати на термін навчання. Не для кого не секрет, що якщо людина знаходиться у англійськомовному середовищі, де всі друзі чи колеги вільно розмовляють, то для такої люди вивчення нової мови не становитиме великої проблеми.

Інше питання, якщо людина вже доросла і проживає в Україні і їй також необхідно освоїти англійську. Скільки часу займе таке навчання? – Більшою мірою це буде залежати від самої людини і її прагнення до результату.

Головні чинники: оточення, час і дисципліна

Після розмови з будь-яким викладачем англійської мови можна зробити висновок, що саме наполегливість і достатня кількість часу роблять вивчення англійської ефективним процесом. Що ж робити діловій людині, яка хоче швидко освоїти нову мову?

  • По-перше необхідно встановити реальні і цілком вимірюванні маркери навчання. Тобто було б добре з початку навчання сказати собі: після перших трьох місяців вивчення я повинен прочитати першу, хоча б, дитячу книжку на англійській мові.
  • По-друге – вибрати правильного викладача. Очевидно, що хороший викладач той, що може надавати вам вдосталь свого часу і підходящих матеріалів для вивчення, що будуть актуальні саме у вашому бізнесі чи справі. Навіщо вам вивчати тонкощі формування часів у англійській мові, якщо все, що ви плануєте робити це замовлення коктейлів на пляжі? - Використовуйте свій час ефективно.

А найголовніше не забувайте перевіряти відгуки на школи і репетиторів з англійської мови. Інтернет дає широкі можливості по вибору найкращих викладачів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити