Через обстріли російськими військами Харківщини поранено четверо людей

Головна > Столиця > Через обстріли російськими військами Хар...
Author

Ольга Фединчік

12.05.2023, 09:53
Shares

1

Views

848

Через обстріли російськими військами Харківщини поранено четверо людей

Рятувальники відшукали жінку під уламками зруйнованих обстрілами росіян будівельних конструкцій у м. Вовчанську на Харківщині, 11 травня 2023 року

ГУ ДСНС у Харківській області

Окупаційна армія рф за минулу добу, 11 травня, здійснила обстріли Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів Харківської області, внаслідок чого поранення отримали четверо людей.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує Інфокурс.

"Минулої доби російські окупанти вели вогонь по населених пунктах Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів", - поінформував він.

За інформацією голови ОВА, внаслідок обстрілу з реактивних систем залпового вогню села Великий Бурлук Куп'янського району пошкоджені торгові павільйони на місцевому ринку та щонайменше сім приватних будинків. Також пошкоджені адміністративна будівля та заклад освіти, постраждав комунальний транспорт. Поранень зазнали та були госпіталізовані в стані середньої тяжкості 16-річна дівчина та жінки 43 та 62 років.

У другій половині дня, за повідомленням ГУ ДСНС у Харківській області, ворог вдарив з артилерії по м. Вовчанську Вовчанської громади. Один зі снарядів влучив у приватний будинок. Під завалами опинилась господарка будинку, яку пізніше рятувальники відшукали її під уламками зруйнованих будівельних конструкцій і передали медикам швидкої. Вона отримала осколкові поранення обличчя та кінцівок. Каретою екстреної медичної допомоги постраждалу доставлено до лікувального закладу.

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області

Синєгубов нагадує, що в області залишається високою мінна небезпека. Так, у четвер, 11 травня близько 15:30 в районі села Турове Богодухівського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався трактор. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо: Російські війська 10 травня обстріляли населені пункти у трьох районах Харківської області та вбили одну людину.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Фахівці завершили ремонт залізничної колії в Херсоні, пошкодженої внаслідок обстрілу РФ

Вранці 8 травня російська окупаційна армія атакувала цивільну залізничну інфраструктуру у Херсоні.

08.05.2024 - 16:17

Arrow
Theme

Війна

Російські війська атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури на Львівщині

Ворог влучив в енергетичні об'єкти у Червоноградському та Стрийському районах.

08.05.2024 - 09:01

Arrow

Вас це може зацікавити