Частина нардепів від Голосу не братимуть участі в з'їзді та залишають партію

Головна > Енергетика > Частина нардепів від Голосу не братимуть...
Author

Марія Куренко

29.07.2021, 12:28
Shares

1

Views

467

Частина нардепів від Голосу не братимуть участі в з'їзді та залишають партію

Олександра Устінова

espreso.tv

Народна депутатка Олександра Устінова заявила, що більшість народних депутатів не братимуть участі в з'їзді партії Голос і залишають політичну силу.

Про це вона написала в Facebook.

"Finita la commedia або з'їзд Голосу сьогодні, як чергова профанація керівництва та цементування контролю Кіри Рудик над партією. Більшість народних депутатів не братимуть участі у з'їзді партії Голос та покидають партію", - написала вона.

За словами Устінової, керівництво в особі лідера партії Кіри Рудик та політична рада політичної сили "штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на з'їзді".

"Зважаючи на повне ігнорування позиції більшості членів партії та організацій, які їх представляють з боку керівництва, ми бойкотуємо даний захід та виходимо з членів партії. Голосу більше не існує як партії, за якою стояли потужні команди та осередки. Тепер це партія імені однієї людини - Кіри Рудик, яка (партія) існує виключно на папері", - написла вона.

Нагадаємо: 16 червня десять депутатів з фракції Голос заявили, що створюють окреме об'єднання Справедливість, а також вимагають виключення Кіри Рудик і Ярослава Железняка з керівництва.

7 червня Сергій Притула оголосив про вихід з партії Голос і розкритикував її керівництво. Проте він сказав, що залишається в політиці.

Зараз політсилу очолює народна депутатка Кіра Рудик. У березні 2020 року вона змінила на цій посаді музиканта Святослава Вакарчука, який заявив, що залишає парламент.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити