Апаратна косметологія: ефективні методики ліфтингу

Головна > Столиця > Апаратна косметологія: ефективні методик...
Author

Марія Куренко

16.12.2021, 15:22
Shares

2

Views

1 271

Апаратна косметологія: ефективні методики ліфтингу
null

Вже багато років у косметології успішно застосовуються методи безопераційного ліфтингу: апаратний інфрачервоний та радіохвильовий. Ці процедури омолодження і неінвазивної підтяжки шкіри, що обвисає, можуть здійснюватися як на обличчі, так і по тілу. Знайти високоякісне обладнання для салонів краси можна на сайті https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/ . Компанія "MEDICALASER" пропонує широкий вибір обладнання для проведення косметологічних процедур.

Особливості впливу на шкірний покрив

RF-омолодження полягає у впливі на поверхневі та глибокі рівні дерми високочастотними радіоімпульсами. При цьому структура тканин та судини зберігають свою цілісність, що вважається однією з основних переваг методу. Ліфтинг неспроможний призвести до ускладнень, які дає, наприклад, кругова хірургічна підтяжка.

Шкіра змінюється на краще, і ніхто не помічає, як це відбувається. Просто після кожного сеансу вона стає здоровішою, гладкою, підтягнутою, починає світитися зсередини. Теплова енергія, яку створюють радіохвилі, розігрівають сполучну тканину, стимулюючи приплив крові та підвищуючи швидкість обмінних процесів.

Чим старше ми стаємо, тим більше слабшають і розтягуються колагенові волокна, що становлять пружний корсет шкіри. При радіочастотному вплив їх частина знову стає еластичною, а інша частина замінюється свіжими та молодими волокнами.

В результаті відбувається чудовий ліфтинг, розгладжується значна кількість зморшок: практично всі дрібні та левова частка великих. Курс безопераційного rf-ліфтингу становить 7-10 процедур із перервою у кілька днів. Також у центрах сучасної косметології пацієнтів омолоджують за допомогою інфрачервоного світла.

Багато салонів краси зацікавлені у придбанні ефективного обладнання. Наприклад, знайти відповідні апарати для виконання лазерної епіляції та інших косметологічних процедур завжди можна на сайті https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-proceduram/lazernaya-epilyaciya/ . Обладнання сертифіковане та підходить для професійного застосування.

Вплив на шкіру інфрачервоним випромінюванням

Без апаратної косметології неможливі чудові перетворення у зовнішності! На старіючий та проблемний епідерміс впливають апаратом з інфрачервоним випромінюванням. За словами фахівців, методика є найбезпечнішою з погляду впливу на організм загалом та на шкірні покриви зокрема.

AgxI-776MO1DRAVBI6JLUnXLIg23e3fDMmVl875KCweL7GSdzg2t1ljgEcDP2D0bLFKks1k3GoVvPdHtyDLI4DdFomv4zOhs_2ucJuSoY7K7la9TjEEE91DQgs5k7srKFF9Sv5CF

Сеанси інфрачервоного омолодження можливі на невеликих та чутливих ділянках обличчя:

  • ліфтінг навколо губ;
  • опрацювання контуру очей.

Також методику застосовують до великих за площею зон тіла і підходить для підтяжки сідниць, стегон, корекції загальних контурів тіла.

Інфрачервоний ліфтинг ефективний при численних зморшках та ранньому птозі тканин. За рахунок дії на глибокі підшкірні шари процедура дозволяє скоригувати фігуру та боротися з целюлітом. Вона чудово підтягує шкіру обличчя та тіла після різкого схуднення. У матриксі дерми розмножуються фібробласти та виробляються еластичні волокна.

Для обличчя та декольте процедура показана, починаючи з 35-40 років. Покращувати тургор шкіри тіла можна вже з 18, якщо є ознаки целюліту або обвисання тканин у результаті швидкої втрати ваги. Курс може складатися з трьох сеансів (як мінімум) та 10 (як максимум). Частота процедур, як правило, раз на 2 тижні.

Після обробки шкіра не потребує якогось особливого догляду. Єдине, її треба оберігати від яскравого сонечка, а нестачу вологи в тканинах рекомендують заповнювати процедурами біоревіталізації та мезотерапії.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Енергетика

Обмеження постачання електрики можуть тривати до вересня - радник Шмигаля

Зима буде "невідворотньо важкою" і шансів на відновлення знищеної за два місяці генерації у повному обсязі немає, зазначив Бойко.

16.05.2024 - 15:22

Arrow
Theme

Політика

Блінкен підчас візиту до Києва оголосив про нову військову та фінансову допомогу Україні на 2 млрд доларів

США виділять Україні новий пакет фінансової і військової допомоги на 2 млрд доларів.

15.05.2024 - 15:18

Arrow

Вас це може зацікавити