9 травня Аль-Джазіра показала тіла загиблих в Україні військових, яких рф відмовляється забирати

Головна > Столиця > 9 травня Аль-Джазіра показала тіла загиб...
Author

Назар Лазебний

10.05.2022, 12:25
Shares

2

Views

1 126

9 травня Аль-Джазіра показала тіла загиблих в Україні військових, яких рф відмовляється забирати

Скриншот відео

Катарський телеканал "Аль-Джазіра" 9 травня опублікував репортаж, у якому, серед іншого, показано вагон-рефрижератор, заповнений, як стверджується, тілами російських військових, які загинули в Україні.

На відео видно мішки з тілами у формі, схожій на форму російської армії, про це свідчить етикетка бронежилета, виробленого в Росії, шеврони, зазначаючі приналежність загиблих до конкретних військових з'єднань.

Фото: Скриншот видео

Зазначається, що серед особистих речей загиблих окупантів під час огляду виявили багато виробів з золота та срібла, які ймовірно викрадені в українців.

Журналісти зазначають, що вагон із тілами загиблих російських військових,тіла яких росія забираи відмовилася знімали у Київській області.

Як зазначив полковник ЗСУ Володимир Лямзін, кожен убитий окупант – це доказ воєнних злочинів Росії в Україні.

Фото: скиншот відео.

Нагадаємо: 9 травня на головній сторінц "Лента.ру" з'явилося низка матеріалів із критикою президента Росії Володимира Путіна, який напав на Україну. Зокрема, росіяни могли прочитати матеріали із заголовками "Володимир Путін перетворився на жалюгідного диктатора та параноїка", "Путін розв'язав одну з найбільш кровопролитних воєн 21 століття", "Зеленський виявився крутішим за Путіна" тощо.

Також ЗМІ повідомляли про злам вбудованого плеєру телевізорів Smart TVчерез який вранці 9 травня у телепрограмах російських супутникових телеканалів з'явилися антивоєнні висловлювання: "На ваших руках кров тисяч українців та сотень їхніх вбитих дітей. ТБ та влада брешуть. Ні війні".

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити