3 причини скористатись сервісом Doc.ua

Головна > Економіка > 3 причини скористатись сервісом Doc.ua
Author

Олександр Талов

04.05.2023, 14:17
Shares

1

Views

974

3 причини скористатись сервісом Doc.ua
null

Ніхто не любить хворіти. Але інколи необхідно звернутися до лікаря. Незалежно від того, потрібен вам терапевт чи вузький спеціаліст, ви зможете записатися до лікаря Doc.ua. Чому вам варто звернутися саме сюди? Та які додаткові послуги можна замовити на порталі?

Найбільша база лікарів

Doc.ua — це найбільша база лікарів в Україні. В каталозі більше ніж 16000 фахівців та 1800 медичних установ. Цей список постійно доповнюється. На сервісі можна знайти кваліфікованого:

  • гастроентеролога;
  • невролога;
  • гінеколога;
  • психолога;
  • хірурга;
  • терапевта;
  • офтальмолога;
  • ендокринолога;
  • кардіолога та будь-якого іншого профільного фахівця.

Якщо пацієнт має певні сумніви щодо вибору профілю спеціаліста, він може звернутися до координаторів кол-центру. Медичні працівники уважно вислухають проблему та порадять фахівця, який зможе надати допомогу.

Записатись до лікаря легко. Варто перейти у відповідний розділ, знайти медика, до якого хочете звернутись, і натиснути кілька клавіш. Для зручності пацієнтів створено мобільний додаток.

Онлайн-консультації

На сайті можна не лише записатися до клініки, але й замовити онлайн-консультацію. Існує кілька варіантів. Найбільш доступний — спілкування в робочий час. Пацієнт вибирає зручні години та отримує кваліфіковану допомогу. Після консультації можна отримати електронний рецепт на необхідні ліки. Ціни на них зручно подивитися в розділі «Аптека Doc.ua».

Якщо проблема стоїть гостро та чекати неможливо, стане у пригоді послуга миттєвої допомоги. Проводять її не всі спеціалісти, але поспілкуватись з терапевтом чи педіатром ви зможете саме тоді, коли вам потрібно.

Відсутність комісії за послуги

Користуючись медичним порталом Doc.ua, ви не витрачаєте зайвих грошей. Сплачуються лише послуги медичних спеціалістів безпосередньо у клініці. Всі ціни зазначено у відповідних розділах — все прозоро та без обману.

Doc.ua — світ медичних послуг у вашому комп’ютері чи смартфоні. Користуйтесь усіма можливостями сервісу, записуйтесь до кращих спеціалістів і долучайтесь до акцій партерів, щоб отримати кваліфіковану допомогу за доступною ціною.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити