Україна візьме участь у пісенному конкурсі Євробаченні-2024

Головна > Культура > Україна візьме участь у пісенному конкур...
Author

Марія Куренко

28.08.2023, 16:39
Shares

4

Views

356

Євробачення-2024 проведуть у шведському місті Мальме | Chas.News
chas.news

Україна візьме участь у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024", який відбудеться у Швеції.

Про це повідомилоСуспільне, інформує Інфокурс.

"Суспільне Мовлення підтвердило участь України в Пісенному конкурсі Євробачення-2024. Конкурс пройде у Швеції після перемоги Loreen з піснею "Tattoo" на Євробаченні-2023, яке у травні цього року приймав британський Ліверпуль від імені України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Суспільний мовник, представника від України вкотре оберуть шляхом відкритого Національного відбору, приймання заявок на участь розпочнеться невдовзі.

Музичним продюсером Нацвідбору на Євробачення-2024 вдруге стане музикант і композитор Дмитро Шуров (Ріаnобой), музичний продюсер Нацвідбору на Євробачення-2023.

«Днями розпочнеться приймання заявок на участь у Нацвідборі і новий сезон Євробачення в Україні. Звертаюся зараз до всіх: вмикайтесь, ми маємо створити і обрати наступну пісню, якою буде пишатися країна, пісню, яка підкорить серця всієї Європи й запалить нову зірку з України. Цього року на вас чекає сюрприз — ви зможете самі обрати одного з фіналістів. Попереду багато цікавого», — розповів Шуров.

Голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська наголосила, що у цьогорічному Нацвідборі будуть нововведення, які дозволять українцям "ще більше долучитися до ухвалення ключових рішень відбору".

"Більше інформації про умови та новинки нацвідбору з’явиться вже цього тижня, коли стартує приймання заявок", — зазначила вона.

Нагадаємо: Переможницею 67-го пісенного конкурсу "Євробачення" стала шведська співачка Loreen із піснею Tattoo, тому конкурс "Євробачення" наступного року пройде у третьому за величиною місті Швеції - Мальме.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Нідерланди роблять все можливе для прискорення постачання Україні ППО та боєприпасів - Рютте

Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте наголосив, що агресія Росії в Україні та проти неї не припиняється, Україна гостро потребує допомоги.

09.05.2024 - 18:07

Arrow
Theme

Війна

Зранку війська РФ атакували Нікополь - двоє загиблих та двоє поранених

Зайнялася приватна оселя, ще дві – понівечені. Зачепило й 5 багатоквартирних будинків.

09.05.2024 - 10:30

Arrow

Вас це може зацікавити