Зеленський призначив Залужного послом України у Великій Британії

Головна > Політика > Зеленський призначив Залужного послом Ук...
Author

Ольга Фединчік

09.05.2024, 15:48
Shares

0

Views

428

Валерій Залужний розповів голові Військового комітету НАТО про роль  технологій у війні з рф – АрміяInform
Валерій Залужний, armyinform.com.ua

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 9 травня, призначив ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії.

Відповідний указ №316/2024 оприлюднено на сайті глави держави.

"Призначити Залужного Валерія Федоровича Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії", - йдеться у документі.

Нагадаємо: 8 лютого, президент України Володимир Зеленський звільнив з посади головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Сам Залужний після зустрічі з президентом повідомив, що було прийнято рішення про необхідність зміни підходів та стратегії.

Згодом Зеленський підписав указ про звільнення Залужного. На посаду Головнокомандувача Збройних Сил України він призначив генерал-полковника Сирського.

7 березня президент погодив кандидатуру колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на пост надзвичайного повноважного посла України у Великій Британії.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Литва передала Україні боєприпаси, атидрони та БПЛА

Цього року у відповідь на запити України балтійська країна вже поставила боєприпаси калібру 155 мм, бронетранспортери M577, системи боротьби з безпіло...

17.05.2024 - 13:49

Arrow
Theme

Війна

Росіяни вгатили касетними боєприпасами по Вовчанській громаді, серед поранених - голова Вовчанської МВА

Наразі відомо про п'ятьох постраждалих: два медики, два водії, а також поранення отримав начальник Вовчанської міської військової адміністрації.

16.05.2024 - 16:24

Arrow

Вас це може зацікавити