На Франкфуртському ярмарку презентували книгу про ГУР

Головна > Культура > На Франкфуртському ярмарку презентували ...
Author

Марія Куренко

23.10.2023, 18:23
Shares

4

Views

526

На Франкфуртському книжковому ярмарку презентують книгу "Воєнна розвідка  України. У небі, на морі, на землі". Читайте на UKR.NET
Yakaboo Publishing

На найбільшому в світі книжковому ярмарку у німецькому Франкфурті відбулась презентація книги "Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, інформує Інфокурс.

Зазначається, що це книга-часопис про "зухвалі, сповнені неймовірних ризиків спецоперації української воєнної розвідки", а саме:

  • «Авіапрорив на Азовсталь. Небо»;
  • «Битва за острів Зміїний. Море»;
  • «Харківський контрнаступ. Земля»;
  • «Збиті льотчики Росії».
На зображенні може бути: сова, книга та текст «Artem Schevchenko DEFENCE INTELLIGENCE OF UKRAINE. IN THE AIR, AT SEA, ON THE GROUND Introduction by Kyrylo Budo nov BOEHHA po3BAKa Ha MOPI, иpилa Ha yKpaeHи. 3emлi apTem He6, weB4eHKo nepeAmoBa 6yAaHoBa»
Yakaboo Publishing

Видання доступне українською та англійською мовами. На його сторінках автор наводить ексклюзивні дані про задум, підготовку та перебіг бойових місій ГУР МО України, а також неоціненні свідчення їхніх безпосередніх учасників ― офіцерів та солдатів на полі бою.

Передмову до книги написав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

"Воєнна розвідка України, чиїм символом є сова із мечем, спрямованим у центр імперської Росії, стала одним з головних елементів збройного опору російській агресії. На емблемі ГУР МО України викарбуване латиною гасло "Sapiens dominabitur astris - мудрий пануватиме над зірками». За своїм призначенням воєнна розвідка завжди відповідає за противника, не за свої сили. І тому я знаю, що ми переможемо", ― зазначив Буданов.

У ГУР відмітили, що презентація книги про роботу української спецслужби в умовах широкомасштабної війни з Росією викликала жвавий інтерес у місцевої публіки.

Захід відвідали представники німецьких медіа, літературні критики, аналітики зі сфери безпеки, військовослужбовці, зацікавлені громадяни Німеччини та українці, які опинились у вимушеній еміграції через російську агресію.

Видавництво Yakaboo.Publishing прогнозує для книги великий успіх. Передпродаж розпочався 18 жовтня. Замовити її можна за посиланням.

Нагадаємо: Український стенд, представлений на 75-му Франкфуртському книжковому ярмарку, містить 500 книг від 43 видавництв.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Рада ухвалила закон про збільшення штрафів для ухилянтів

штрафи за порушення законодавства про мобілізацію виписуватимуть заочно.

09.05.2024 - 12:48

Arrow
Theme

Війна

Посли ЄС схвалили надання Україні прибутків від заморожених активів РФ

Далі рішення ще має фіналізувати Рада ЄС.

08.05.2024 - 17:55

Arrow

Вас це може зацікавити